Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj
profile
helenie Data e regjistrimit: 27/04/2019

Lajmerimet e fundit

Dy pups bukur Labrador për adoptim! 27/04/2019
Dy pups bukur Labrador për adoptim!

Unë po i ofroj këto këlyshët e mi Dy Labrador. Ata janë dhurata të mëdha për këdo që i do qentë dhe gjithashtu ata janë të shkëlqyeshëm me fëmijët. Unë me të vërtetë do t'i duam ata që të gjejnë një shtëpi të madhe në mënyrë që ata të mund të jenë me njerëz që i duan ata dhe do të kujdesen për to. A...

Tiranë
falas
Puppies franceze Bulldog 27/04/2019
Puppies franceze Bulldog

Puppies franceze Bulldog për adoptim. Ato janë të regjistruara plotësisht me dokumentet e AKC këtu, brezi i 5 gjeneratave, vaksinimi i parë i kryer, i mbushur plotësisht deri më sot, 4 javë sigurimi falas. Temperamenti i bukur dhe shenjat e mrekullueshme dhe ngjyra. Socializuar me fëmijët. Pëlqen ko...

Kavajë
falas
Kopshtet adhuruese të bariut gjerman 27/04/2019
Kopshtet adhuruese të bariut gjerman

Ne kemi dy puppies bukur dhe cute puppies gjermane për të dhënë për çdo shtëpi të dashur dhe të kujdesshëm. Ata janë të gjithë të regjistruar akc dhe vet të kontrolluara dhe të vijë me garanci shëndetësore një vjeçare dhe janë të personalitetit të mirë. dashuri për të luajtur me fëmijët dhe kafshët ...

Tiranë
falas
Kostume Jack Russell Terrier puppies për adoptim 27/04/2019
Kostume Jack Russell Terrier puppies për adoptim

Tre cilësorë të Jack Russell Terrier në dispozicion për adoptim. Këto puppies do të vijnë së bashku me të gjitha dokumentet e tyre të regjistrimit, duke përfshirë garancinë e tyre shëndetësore, të dhënat e vaksinimit, të shtëna aktuale dhe një certifikatë 1 vit garanci heath. Pra, nëse interesohet t...

Tiranë
falas
Shpëtimtari Mbreti Charles Spaniel Puppies 27/04/2019
Shpëtimtari Mbreti Charles Spaniel Puppies

Kungull i mrekullueshëm Mbreti Charles Spaniel puppies në dispozicion. Këta pups të vegjël janë kaq të adhurueshëm. Ata janë grabitësit më të mirë përreth. Ata janë shumë të dashur dhe të dashur, dhe duhet të jenë qenjtë më të ëmbël ndonjëherë. Ata janë kaq të gjallë dhe kanë zhurmën më të vogël. At...

Tiranë
falas
Kittens Birman për çdo shtëpi të mirë 27/04/2019
Kittens Birman për çdo shtëpi të mirë

Kam kittens 12 javë të vjetra Birman (1 mashkull 1 femër) që kanë nevojë për shtëpi të dashur përgjithmonë! Ata kanë qenë të dëmtuar dhe të dhënë kontrollin e pleshtit dhe i janë dhënë ushqim mace të thatë të kotele. Ata të gjithë po përdorin kutinë e mbeturinave. Ata janë shumë të pastër dhe të shë...

Tiranë
falas
Shtëpi e bukur e ngriti Kittens Ragdoll 27/04/2019
Shtëpi e bukur e ngriti Kittens Ragdoll

Unë kam kotele 12 javë të vjetra (1 meshkuj 1 femër) që kanë nevojë për shtëpi përgjithmonë të dashur! Ata kanë qenë të dëmtuar dhe të dhënë kontrollin e pleshtit dhe i janë dhënë ushqim mace të thatë të kotele. Ata të gjithë po përdorin kutinë e mbeturinave. Ata janë shumë të pastër dhe të shëndets...

Tiranë
falas
27/04/2019
Kittens Persiane për Miratimin falas

Dy kittens persiane të dashur gati për shtëpitë e reja! Të gjithë janë unike në ngjyra, personalitete dhe manierizime. Të gjithë po hain ushqim të thatë për kotele, ujë të pijshëm dhe janë të trajnuar për kuti të mbeturinave. Duhet të shkojnë në shtëpi të mirë ata janë të regjistruar dhe të dewormed...

Tiranë
Kontrolloni me shitësin
Dy kotele T.I.C.A Bengal 27/04/2019
Dy kotele T.I.C.A Bengal

Ne kemi një kotele bukuroshe Bengal meshkuj dhe femra. mahnitëse leopard kafe të ndotura kotele Bengal, ata janë të mrekullueshëm shumë miqësore, GCCF dhe T.I.C.A regjistruar, wormed, siguruar, plan manar Sigurimi, letrat e plota, kittens tona janë rritur me dashuri brenda shtëpisë tonë. kotele janë...

Tiranë
falas