Pa pagesë
Ekonomiste

Finance
Postuar 7 vjet më parë
157 shikime
Nuk ka foto

Pa pagesë
Ekonomiste

Finance
Postuar 7 vjet më parë
157 shikime

Përshkrimi

Jam Ekonomiste
Ofroj mbajtje kontabiliteti per biznesin e madh dhe te vogel me/pa TVSH part-time
Sherbimet qe ofroj jane:

- Mbajtje kontabiliteti
- Perpunimi i Faturave te Blerjeve dhe Faturave te Shitjeve.
- Pergatitja dhe deklarimi i Librave te Blerjeve dhe te Shitjeve.
- Pergatitja dhe deklarimi i formularit (FDP-se) te TVSH-se,
- Pergatitja dhe deklarimi i formularit te (FDP-te) te Sig. Shoq. dhe TAP
- Pergatitja e Pasqyrave Financiare mujore dhe vjetore dhe deklarimi (bilanci vjetor).
- Perpunimi i dokumentacionit per perllogaritjen e Tatimit mbi Fitimin.
- Dokumentacionin e plote per personelin ne perputhje me formatet e kerkuara.
- Konsulence financiare
- Analiza Kosto Blerje&Cmime Shitje ,te gatshem tju pergjigjemi pyetjeve tuaja ne cdo kohe dhe marrjen apo dergesen e letrave ne zyrat tuaja gje kjo qe ndihmon ne shkurtimin e kohes tuaj te interesuar per te gjitha bizneset Ne te gjith tiranen.
Te interesuarit te kontaktojne ne
nr tel 0675135596
Email [email protected]

Kontaktoni Anonim (shitësi)

  Ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni një llogari të re në mënyrë që të kontaktoni reklamuesin.
  Për t'u mbrojtur nga aktivitetet e ndaluara, ne mund ta kontrollojmë mesazhin tuaj përpara se t'i përcillet marrësit dhe, nëse është e nevojshme, ta bllokojmë atë.

  Artikuj të tjerë nga ky shitës

  Komentet

  Ende nuk është shtuar asnjë koment, komento i pari këtë shpallje!

  Detajet e shitësit

  Anonim
  Anonim
  2 listime aktive
  Shitës joprofesionist
  Përdorues i paregjistruar
  Kontakt

  Vendndodhja e listimit

  Tirane, Tirane, Tiranë, Tiranë, Albania

  Rri i sigurt!

  Asnjëherë mos paguani një depozitë në një llogari bankare derisa të keni takuar shitësin, të parë të nënshkruar një marrëveshje blerjeje. Asnjë reklamues privat serioz nuk kërkon një paradhënie përpara se të takoheni. Marrja e një emaili me një ID të skanuar nuk do të thotë që ju e keni identifikuar dërguesin. Ju e bëni këtë në vend, kur nënshkruani një marrëveshje blerjeje.
  Pa pagesë Ekonomiste nga Anonim