Kërko

Kontrolloni me shitësin
Asistente Supervizor Fashion Avenue

Oferta Pune
Postuar 4 muaj më parë
45 shikime
Nuk ka foto

Kontrolloni me shitësin
Asistente Supervizor Fashion Avenue

Oferta Pune
Postuar 4 muaj më parë
45 shikime

Përshkrimi

FASHION AVENUE pjese e MEGATEK është një Hipermarket i tipit “Do It Yourself”, po kërkon një punonjës për Departamentet e saj:

Asistent/e Supervizor Fashion Avenue

Detyrat

Manaxhon punën dhe stafin që ka në varësi në përputhje me politikat dhe rregullat e kompanisë.
Bashkëpunon shumë ngushtë me menaxherin për të çuar përpara departamentin për të cilin është përgjegjës.
Respekton dhe mbështet punonjësit që ka në varësi për të krijuar një mjedis të këndshëm pune.
Trajnon/ndjek punonjësit e departamentit në lidhje me detyrat e punës, procedurat dhe rregullat e kompanisë.
Planifikon orët javore të punës dhe periudhat ditore të pushimit për stafin që ka në varësi dhe i bën ato të njohura për stafin dhe manaxherin duke respektuar afatin e njoftimit.
Kujdeset për pamjen e rafteve që të jenë sa më tërheqëse për klientin dhe produktet të vendosura me strategjinë e duhur.
Detyra të tjera siç nevojiten/kërkohen.


Kualifikimet

Edukimi: Diplomë universitare (Preferohen fusha që lidhen me Administrim Biznesi/Menaxhim).
Eksperienca: Të paktën 3 vjet eksperiencë pune në pozicione të ngjashme në këtë industri.

Aftësitë:

Aftësi të drejtojë dhe motivojë një grup.
Aftësi të shkëlqyera komunikuese.
Aftësi të punojë nën presion dhe të merret me situata sfiduese.
Ndjenjë përgjegjësie.
Njohuri të gjuhës angleze dhe kompjuterike.


Shënime
Procedura e Aplikimit

Për të aplikuar për këtë pozicion, ju lutem dorëzoni CV:
1. Me E-mail: [email protected]
2. ose kontaktoni 069 606 2794

MEGATEK S.A
Divizioni i Burimeve Njerëzore
Autostrada Tiranë-Durrës km 7.
Tirana, Albania

Profili i Fashion Avenue & Mercato ITalia

Fashion Avenue & Mercato ITalia
Fashion Avenue & Mercato ITalia Regjistruar për 8+ muaj 2 muaj më parë e fundit në linjë
Përshkrimi i shitësit Nuk ka përshkrim të lënë nga shitësi

Kontaktoni Fashion Avenue & Mercato ITalia (shitësi)

  Ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni një llogari të re në mënyrë që të kontaktoni reklamuesin.
  Për t'u mbrojtur nga aktivitetet e ndaluara, ne mund ta kontrollojmë mesazhin tuaj përpara se t'i përcillet marrësit dhe, nëse është e nevojshme, ta bllokojmë atë.

  Artikuj të tjerë nga ky shitës

  Komentet

  Ende nuk është shtuar asnjë koment, komento i pari këtë shpallje!

  Detajet e shitësit Detajet

  Fashion Avenue & Mercato ITalia
  Fashion Avenue & Mercato ITalia
  23 listime aktive
  Shitës joprofesionist
  Regjistruar për 8+ muaj
  2 muaj më parë e fundit në linjë
  Kontakt Të gjitha Lajmerimet

  Vendndodhja e listimit

  Autostrada Tiranë-Durrës Km 7., Tiranë, Tiranë, Tiranë, SHQIPERI
  41.35999, 19.72767

  Rri i sigurt!

  Asnjëherë mos paguani një depozitë në një llogari bankare derisa të keni takuar shitësin, të parë të nënshkruar një marrëveshje blerjeje. Asnjë reklamues privat serioz nuk kërkon një paradhënie përpara se të takoheni. Marrja e një emaili me një ID të skanuar nuk do të thotë që ju e keni identifikuar dërguesin. Ju e bëni këtë në vend, kur nënshkruani një marrëveshje blerjeje.
  Kontrolloni me shitësin Asistente Supervizor Fashion Avenue nga Fashion Avenue & Mercato ITalia