Language:
EN
SQ
EN
  • Images
Description
Përshëndetje,

Kallfa Sh.P.K (një biznes me mbi 25 vjet eksperiencë ne fushën e riparimit të fotokopjeve dhe printerave Xerox dhe Ricoh) kërkon të punësoj full-time një ose dy inxhinjera elektrike , mekanike , mekatronike ose elektronike për instalimin , riparimin dhe mirëmbajtjen e printerave dhe fotokopjeve.

Eksperienca në riparimin e fotokopjeve dhe printerave nuk është një kusht, pasi materiale për testmin gjatë intervistës dhe per integrimin e shpejt ne pune do tiu mundësohen pas kontaktit të parë.

Njohuri të mira teknike të anglishtes janë të nevojshme për avancim të shpejt në punë dhe të ketë leje drejtimi per automjet të klasit B.

Per informacione dergoni CVn tuaj ke [email protected] .

Iu faleminderit

Me rrespekt firma Kallfa! Send Message
No Photo
Djali Simpatik
Pershendetje ,jam nje d...
Lidhje,Takime
0
View item
Learn more
Te gjitha qytetet
No Photo
Learn more
Te gjitha qytetet
No Photo
Learn more
Te gjitha qytetet
Useful information

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Consequuntur, libero sed cum. Delectus suscipit tempore fugit, accusamus inventore, sunt quod ullam saepe consequuntur quasi illo odit, reprehenderit dolorum tempora nisi.