Language:
EN
SQ
EN
Description
Kompania '' Sintesi Shpk '' eshte nje kompani e cila ushtron aktivitetin e saj ne fushen e fasonerise (rrobaqepesi) kerkon te punesoje Operator Pirunist/Karelist.
OPERATOR PIRUNIST/KARELIST është përgjegjës për operimin e pirunit me qellim për të lëvizur, vendosur, zhvendosur,
produktet ne magazine dhe ne prodhim sipas detyrave qe u jepen. Operatori është përgjegjës për
operimin e sigurt dhe efikas të mjetit duke zbatuar te gjitha rregullat e sigurise ne pune.


Kërkesat e profilit :
Te ekzekutoj ngarkesat/dërgesat brenda dhe jashte magazines në mënyrë të sigurtë.
Verifikon sasine e produkteve qe mberrijne ne magazine si dhe daljen e tyre.
Sistemon produktet në vendet e caktuara ne magazine.
Pergatit produktet për linjen e prodhimit sipas programit te punes,duke kordinuar me repartet e
prodhimit per nevojat.
Shfrytëzon në maksimum kohën e punës për përfundimin e detyrave të caktuara
Mban pastër dhe rregull ne zonen e punës
Realizon çdo detyrë shtesë të ngarkuar nga eprorët
Kryen ose ndihmon ne mirëmbajtjen e pirunit, siç kërkohet.


Aftesite dhe Kualifikimet:
Te jete me banim ne Durres.
Te jete i komunikueshem dhe i afte te punoje ne grup.
Diploma e shkollës së mesme ose formim professional i mesem.
Mbi 1 vit përvojë si operator piruni (elektrik), preferohet me eksperience ne magazina.
Te kete përfunduar një program trajnimi si pirunist dhe te zoteroje certifikaten perkatese.
Ofrohen kushte shume te mira pune.
Te interesuarit duhet te dergojne nje email ku te specifikohet pozicioni i punes dhe nje kopje e CV ne
adresen e-mail: [email protected]
Vetem kandidatet qe plotesojne kriteret do te kontaktohen.
Koment: Aplikimet konsiderohen te vlefshme vetem duke derguar cv-tuaj me e-mail tek adresa e mesiperme, dhe jo nepermjet sms-ve telefonike.
Adresa: Autostrada Dr-Tr Km 7, Xhafzotaj Durres
Cel: 0693928239

Ju faleminderit! Send Message
No Photo
20.00 Lek
Learn more
Te gjitha qytetet
Shitet
2200.00 Euro €
Learn more
Te gjitha qytetet
No Photo
31000.00 Euro €
Learn more
Tiranë
Useful information

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Consequuntur, libero sed cum. Delectus suscipit tempore fugit, accusamus inventore, sunt quod ullam saepe consequuntur quasi illo odit, reprehenderit dolorum tempora nisi.