Language:
EN
SQ
EN
Description
Kompania jonë e ndërtimit banesor aktualisht është në një projekt ndërtimi në Afrikë, Kanada dhe SHBA. Tani kemi nevojë për punëtorë ndërtimi me një pasaportë të vlefshme dhe jemi të gatshëm të udhëtojmë menjëherë. Ne po kërkojmë punëtorë ndërtimi me përvojë dhe një pasaportë të vlefshme por gjithashtu mund të punësojmë individë pa përvojë të mëparshme. Ne ofrojmë trajnime edukative dhe të sigurta në punë, si dhe mundësi të përparuara. Më poshtë janë disa nga pozicionet në dispozicion
-Ixhinieri
-48 arkitektë
-25 Tulla me tulla
-30 menaxher i parave të gatshme
-22 Kaldajës
-80 Elektricist
-100 punëtor hekuri (saldatorë)
-50 Operator vinçi
-50 Zdrukthëtar.
-50 Piktor
-63 Hidraulik
-37 Drejtor Dyqani
-100 Shofer
-70 Mekanikë
-7 gjeolog Send Message
Highest Hashrate 110Th/s Antminer S19 Pro Asic Miner Bitmain S19 Pro
1299.00 Euro €
Learn more
Greqi
No Photo
Free
Learn more
Te gjitha qytetet
Ambjente plazhi
Ambjente plazhi
Hotel Dragoi ne Velipoj...
Turizem
6
View item
20.00 Euro €
Learn more
Te gjitha qytetet
Useful information

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Consequuntur, libero sed cum. Delectus suscipit tempore fugit, accusamus inventore, sunt quod ullam saepe consequuntur quasi illo odit, reprehenderit dolorum tempora nisi.