Kërko

40000.00 Lek
Specialist Burime Njerëzore

Oferta Pune
Postuar 4 muaj më parë
122 shikime

40000.00 Lek
Specialist Burime Njerëzore

Oferta Pune
Postuar 4 muaj më parë
122 shikime

Përshkrimi

Titulli i Punës:
Specialist Burime Njerëzore
Marrëdhëniet mbikqyrëse:
Ky pozicion pune i raporton drejtuesit të departamentit Burimet Njerëzore

Përshkrim i shkurtër:
Përgjegjësitë e Specialistit te Burimeve Njerëzore përfshijnë përgatitjen dhe komunikimin e raporteve të të dhënave sipas formatit të caktuar, mbledhjen e dokumentacionit, mbajtjen e shënimeve, rakordimet dhe shënimin e mospërputhjeve, aktivitete ne terren.
Detyrat dhe Përgjegjësitë
• angazhohet ne sigurimin dhe plotësimin e nevojave te kompanisë me punonjës sipas kërkesave te kompanisë
• krijon dhe mirëmban marrëdhëniet me palët e treta me qellim afrimin e resursve cilesore
• mbikëqyr vlerësimet periodike të performancës së stafit, ndihmon në hartimin e buxheteve të aktivitetit;
• planifikojë përmirësimin dhe trajnimin e punonjësve, i stimulon dhe i ndihmon të përmirësohen;
• promovon komunikimin e brendshëm dhe lehtëson kontaktet ndërmjet punonjësve dhe menaxherëve;
• përshtat statutet dhe rregulloret duke marrë parasysh ndryshimet e legjislacionit të punës
• mbikëqyr dhe prodhon raporte periodike. Jep mbështetje administrative në hartimin e buxheteve të aktivitetit.
Kompetenca dhe Kualifikimi
• Arsimi i Lartë në fushën ekonomike
• Njohje dhe kompetenca te tregut te punës ne Shkodër
• Aftësi komunikuese dhe ndërvepruese
• Aftësi bashkëpunimi dhe pune në grup
• Me dhe pa eksperience
Kontakt:
[email protected]
[email protected]

Vendi i Punes: Bulevardi Skënderbeu - Shkodër, Shqipëri

Profili i Mario Curcija

Mario Curcija
Mario Curcija Regjistruar për 11+ muaj 1 javë më parë e fundit në linjë
Përshkrimi i shitësit Nuk ka përshkrim të lënë nga shitësi

Kontaktoni Mario Curcija (shitësi)

  Ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni një llogari të re në mënyrë që të kontaktoni reklamuesin.
  Për t'u mbrojtur nga aktivitetet e ndaluara, ne mund ta kontrollojmë mesazhin tuaj përpara se t'i përcillet marrësit dhe, nëse është e nevojshme, ta bllokojmë atë.

  Artikuj të tjerë nga ky shitës

  Komentet

  Ende nuk është shtuar asnjë koment, komento i pari këtë shpallje!

  Detajet e shitësit Detajet

  Mario Curcija
  Mario Curcija
  5 listime aktive
  Shitës joprofesionist
  Regjistruar për 11+ muaj
  1 javë më parë e fundit në linjë
  Kontakt Të gjitha Lajmerimet

  Vendndodhja e listimit

  Bulevardi Skenderbeu, 4000, Shkodër, Shkodër, Shkodër, SHQIPERI
  42.06483, 19.51665

  Rri i sigurt!

  Asnjëherë mos paguani një depozitë në një llogari bankare derisa të keni takuar shitësin, të parë të nënshkruar një marrëveshje blerjeje. Asnjë reklamues privat serioz nuk kërkon një paradhënie përpara se të takoheni. Marrja e një emaili me një ID të skanuar nuk do të thotë që ju e keni identifikuar dërguesin. Ju e bëni këtë në vend, kur nënshkruani një marrëveshje blerjeje.
  Specialist Burime Njerëzore
  40000.00 Lek Specialist Burime Njerëzore nga Mario Curcija