Language:
EN
SQ
EN
  • Images
Description
Kemi një palë të bukur papagalli të Macac Hyacinth gati për një shtëpi të re, Papagallët tanë janë të rritur dhe të trajnuar në shtëpi, shumë miqësorë dhe të pastër, të socializuar dhe me shëndet të përsosur të mirë me pendë blu të ndritshme të ndritshme, ADN të provuar, me të gjitha letrat në dispozicion dhe gati për të shkuar me një lodër kafaz dhe një paketë ushqimore. Kontaktoni me ne përmes emailit ose numrit WhatsApp më poshtë +393511767749 Faleminderit
No Photo
1800.00 Euro €
Learn more
Pegueot 206
Check with seller
Learn more
No Photo
300.00 Euro €
Learn more
Tiranë
Useful information

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Consequuntur, libero sed cum. Delectus suscipit tempore fugit, accusamus inventore, sunt quod ullam saepe consequuntur quasi illo odit, reprehenderit dolorum tempora nisi.