Pa pagesë
Detektiv Privat

Detektiv Privat
Postuar 5 vjet më parë
298 shikime

Pa pagesë
Detektiv Privat

Detektiv Privat
Postuar 5 vjet më parë
298 shikime

Përshkrimi

**Pershkrimi:**

Misioni i yne, eshte qe te ofrojme informacione dhe fakte te besueshme per klientet, per vendimmarrje te drejte dhe efektive. Para fillimit te cdo hetimi, fokusi yne kryesor eshte te kuptojme nevojat e klientit dhe pastaj te ofrojme zgjidhje me cilesi te larte, duke ruajtur konfidencialitetin e plote.

**Sherbimet:**

Mbledhja e Informacionit, Operacione te fshehta, Hetimi i historikut personal, Verifikimi i Pasurive, Kerkimi i Personave te Humbur, Hetim i vjedhjeve te Punetoreve, Ndihma e Prinderve ne monitorimin e femijeve te tyre, Kerkimi per automjetet e vjedhura, Hetim i vjedhjeve te punetoreve, Gjurmimi dhe fotografimi, Vjedhjet e dyqaneve dhe Hetimi Tregtare, Hetimi ne fazen parapunesimit, Hetim i mashtrimeve te sigurimeve, Hetimi i vendndodhjes, Hetimi i krimit kibernetike, Anti - Pergjim, Hetimi Martesor, Monitorimi me GPS.

Per informacion te metejshem mbi sherbimet e ofruara ose per te diskutuar nje ceshtje apo situate, ju lutemi kontaktoni: **[email protected]**

Kontaktoni Anonim (shitësi)

  Ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni një llogari të re në mënyrë që të kontaktoni reklamuesin.
  Për t'u mbrojtur nga aktivitetet e ndaluara, ne mund ta kontrollojmë mesazhin tuaj përpara se t'i përcillet marrësit dhe, nëse është e nevojshme, ta bllokojmë atë.

  Komentet

  Ende nuk është shtuar asnjë koment, komento i pari këtë shpallje!

  Detajet e shitësit

  Anonim
  Anonim
  1 listime aktive
  Shitës joprofesionist
  Përdorues i paregjistruar
  Kontakt

  Vendndodhja e listimit

  Tirane, Tirane, Tiranë, Tiranë, Albania

  Rri i sigurt!

  Asnjëherë mos paguani një depozitë në një llogari bankare derisa të keni takuar shitësin, të parë të nënshkruar një marrëveshje blerjeje. Asnjë reklamues privat serioz nuk kërkon një paradhënie përpara se të takoheni. Marrja e një emaili me një ID të skanuar nuk do të thotë që ju e keni identifikuar dërguesin. Ju e bëni këtë në vend, kur nënshkruani një marrëveshje blerjeje.
  Detektiv Privat
  Pa pagesë Detektiv Privat nga Anonim