Language:
EN
SQ
EN
Description
Struktura
Kontenier Cubner
Kontejnerët DRY HIGH CUBE 20'' 40 këmbë përbëhen nga një strukturë çeliku e profiluar e salduar, trashësia e së cilës varion midis 5 dhe 8 mm. Plotësisht të standardizuara, këto trashësi janë përshtatur për çdo element rezistent.

Muret dhe tavani
Ne ju ofrojmë kontejnerë, muret dhe tavanet e të cilëve janë prej hekuri të valëzuar dhe/ose çeliku të profilizuar, trashësia e të cilave varion nga 2 deri në 3 mm. Kjo përbërje u jep kontejnerëve DRY HIGH CUBE 20'' 40 këmbë forcë të konsiderueshme.

Tokë
Ne ju ofrojmë një dysheme druri të trajtuar kundër lagështirës. Kjo specifikë autorizon depozitimin aksidental të lëngut në dyshemenë e kontejnerit DRY HIGH CUBE 20 dhe 40 këmbësh. Dheu ka një trashësi që varion midis 26 dhe 30 mm.
E-mail: [email protected]
Kontenier Cubner Send Message

Car details

BMW
1600
Wagon
2010
4
5679876
1
Yes
Yes
4
Enë deti 20 dhe 40 këmbë (6 m) Udhëtimi i parë - Magazinimi
1900.00 Euro €
Learn more
Te gjitha qytetet
No Photo
Lexoni
Pershendetje jam djall ...
Lidhje,Takime
0
View item
Learn more
Te gjitha qytetet
No Photo
4000.00 Dollar US$
Learn more
Te gjitha qytetet
Useful information

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Consequuntur, libero sed cum. Delectus suscipit tempore fugit, accusamus inventore, sunt quod ullam saepe consequuntur quasi illo odit, reprehenderit dolorum tempora nisi.