Language:
EN
SQ
EN
No Photo
Ushtrime per matematik
Përshendetje Femiet qe ...

Prona,Realestate

0
View item
50.00 Euro €
Learn more
Te gjitha qytetet
Toke per shitje ne Shiroke
Toke per shitje ne Shir...
Sun Real Estate ofron p...

Prona,Realestate

5
View item
90000.00 Euro €
Learn more
Shkodër
Ambient biznesi me qira ne Velipoje
Ambient biznesi me qira...
Sun Real Estate ofron m...

Prona,Realestate

4
View item
3000.00 Euro €
Learn more
Shkodër
Objekt per shitje ne Velipoje
Objekt per shitje ne Ve...
Sun Real Estate ofron p...

Prona,Realestate

7
View item
160000.00 Euro €
Learn more
Shkodër
Toke per shitje ne Dobrac
Toke per shitje ne Dobrac
Sun Real Estate ofron p...

Prona,Realestate

1
View item
65000.00 Euro €
Learn more
Shkodër
Toke pershitje ne Grile
Toke pershitje ne Grile
Sun Real Estate ofron p...

Prona,Realestate

4
View item
3000000.00 Lek
Learn more
Malësi E Madhe
Objekt 3-katesh me qira ne Pedonale
Objekt 3-katesh me qira...
Sun Real Estate ofron m...

Prona,Realestate

6
View item
1500.00 Euro €
Learn more
Shkodër
Truall pershitje ne Ndocej
Truall pershitje ne Ndo...
Sun Real Estate ofron p...

Prona,Realestate

3
View item
4000000.00 Lek
Learn more
Shkodër
Ambient biznesi per shitje ne Xhabije
Ambient biznesi per shi...
Sun Real Estate ofron p...

Prona,Realestate

5
View item
73000.00 Euro €
Learn more
Shkodër
Kapanon + Toke me qira ne Bahcallek
Kapanon + Toke me qira ...
Sun Real Estate ofron m...

Prona,Realestate

4
View item
2000.00 Euro €
Learn more
Shkodër
Ambient biznesi per shitje ne rrugen ''Hysen Lacej''
Ambient biznesi per shi...
Sun Real Estate ofron p...

Prona,Realestate

4
View item
185000.00 Euro €
Learn more
Shkodër
Ambient biznesi per shitje ne Pedonale
Ambient biznesi per shi...
Sun Real Estate ofron p...

Prona,Realestate

3
View item
100000.00 Euro €
Learn more
Shkodër
Ambient biznesi per shitje te Dekori
Ambient biznesi per shi...
Sun Real Estate ofron p...

Prona,Realestate

4
View item
60000.00 Euro €
Learn more
Shkodër
Ambient biznesi për shitje në rrugen ''Qemal Dracini''
Ambient biznesi për shi...
Sun Real Estate ofron p...

Prona,Realestate

5
View item
300000.00 Euro €
Learn more
Shkodër
Ambient biznesi per shitje tek Sheshi ''Demokracia''
Ambient biznesi per shi...
Sun Real Estate ofron p...

Prona,Realestate

5
View item
110000.00 Euro €
Learn more
Shkodër
Toke per shitje ne Vermosh
Toke per shitje ne Verm...
Sun Real Estate ofron p...

Prona,Realestate

3
View item
100000.00 Euro €
Learn more
Shkodër
Bar dhe hotel me qira tek Insituti
Bar dhe hotel me qira t...
Sun Real Estate ofron m...

Prona,Realestate

7
View item
1500.00 Euro €
Learn more
Shkodër
Ambjent biznesi me qira tek Insituti
Ambjent biznesi me qira...
Sun Real Estate ofron m...

Prona,Realestate

5
View item
100000.00 Lek
Learn more
Shkodër
Vile me qira ne rrugen ''Hysej''
Vile me qira ne rrugen ...
Sun Real Estate ofron m...

Prona,Realestate

7
View item
700.00 Euro €
Learn more
Shkodër
Ambjent biznesi me qira tek Prek Cali
Ambjent biznesi me qira...
Sun Real Estate ofron m...

Prona,Realestate

3
View item
50000.00 Lek
Learn more
Shkodër
Ambjent biznesi me qira tek Ish 5 heronjte
Ambjent biznesi me qira...
Sun Real Estate ofron m...

Prona,Realestate

4
View item
2000.00 Euro €
Learn more
Shkodër
Objekt biznesi me qera ne rrugen ''3 Heronjte''
Objekt biznesi me qera ...
Sun Real Estate ofron m...

Prona,Realestate

4
View item
20000.00 Lek
Learn more
Shkodër
Tokë në shitje prane ''Shkodra Lake''
Tokë në shitje prane ''...
Sun Real Estate ofron p...

Prona,Realestate

2
View item
55000.00 Euro €
Learn more
Shkodër
Tokë/are në shitje në Bardhaj
Tokë/are në shitje në B...
Sun Real Estate ofron p...

Prona,Realestate

4
View item
6500000.00 Lek
Learn more
Shkodër