Language:
EN
SQ
EN
Çadra me qera
Çadra me qera
Përshendetje! Ofrojme: ...

Sherbime

4
View item
50.00 Lek
Learn more
Lezhë
Dekor per dasma
Dekor per dasma
#albanianwedding #weddi...

Sherbime

5
View item
50.00 Lek
Learn more
Lezhë
No Photo
KERKOJ FEMER PER MARTES...
kerkoj nje femer per ma...

Sherbime

0
View item
Free
Learn more
Durrës
No Photo
KERKOJ FEMER PER MARTES...
kerkoj nje femer per ma...

Sherbime

0
View item
Free
Learn more
Durrës
No Photo
Kerkoj femer per qejf e...
Jam gersi 28 vjec 190 c...

Sherbime

0
View item
Free
Learn more
Tiranë
Adi
Adi
******strong text**stro...

Sherbime

1
View item
Free
Learn more
Shkodër
No Photo
AGJENSI MARTESORE
Kemi pervoje e staf te ...

Sherbime

0
View item
Free
Learn more
Tiranë
No Photo
Kerkoj nje grua per qel...
Jam nje burre 54 vjec 1...

Sherbime

0
View item
Free
Learn more
Durrës
Pajtoni Tradicional Sauk
Pajtoni Tradicional Sauk
Ofrojme Pajton per gezi...

Sherbime

6
View item
Free
Learn more
Tiranë
Pajtoni Tradicional Sauk
Pajtoni Tradicional Sauk
Ofrojme Pajton per gezi...

Sherbime

6
View item
Free
Learn more
Tiranë

Sherbime

1
View item
Free
Learn more
Tiranë
NJOFTIME MARTESORE FALASA PER MESHKUJ DHE FEMRA PA DALLIM MOSHE
NJOFTIME MARTESORE FALA...
Pershendetje per te gji...

Sherbime

3
View item
Free
Learn more
Prishtine