Language:
EN
SQ
EN
Description
Kerkoj nje person pasi behet fjal per nje projekt online rreth botes Gaming + Technology.

Kushtet ideale per kete vend pune jane:

* I interesuari/interesuara duhet te di te perdori platformen Wordpress

*Te jet i apasjonuar pas teknologjis prsh: hardware, software dhe te njohi mir specifikat e perberjes se nje compiuteri

*Te jet i/e apasjonuar pas botes se lojrave PC,PS4,PS5,XBox

*Te njohi gjuhen Italiane per ta shkruar

*Mosha 20 vjec/e e siper

Per me teper informancione me kontaktoni vetem me mesazhe nepermjet Telegram ne numrin +355 69 235 0966 Send Message
Want to feel the vibes of the real eastern souk in your living room? Install Moroccan lamps
49.95 Euro €
Learn more
Angli
No Photo
2000.00 Euro €
Learn more
Te gjitha qytetet
Highest Hashrate 110Th/s Antminer S19 Pro Asic Miner Bitmain S19 Pro
1299.00 Euro €
Learn more
Greqi
Useful information

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Consequuntur, libero sed cum. Delectus suscipit tempore fugit, accusamus inventore, sunt quod ullam saepe consequuntur quasi illo odit, reprehenderit dolorum tempora nisi.