Language:
EN
SQ
EN
Description
Hotel / Restorant / Bar S.p.A i vendosur në Cyrih Zvicër aktualisht zgjedh stafin për pozitat e mëposhtme:
Cook, ndihmës kuzhinier, Recepsionist, Bartender, zonja pastruese, kuzhinier pica, një kuzhinier, një menaxher dhomë, kamerier dhe kameriere.
Të gjitha shifrat e kërkuara duhet të kenë përvojë, mundësi rritjeje brenda strukturës.
Dërgoni CV me foto.
Ky njoftim u drejtohet të dy gjinive, në përputhje me ligjet 903/77 dhe 125/91 dhe njerëzve të të gjitha moshave dhe kombësive, në përputhje me Dekretin Legjislativ 215/03 dhe 216/03

Send Message
SHITJE KONDICIONERESH
SHITJE KONDICIONERESH
Ermali klima- ju ofrojm...
Biznesi
3
View item
Check with seller
Learn more
Te gjitha qytetet
Ju duhen para
Check with seller
Learn more
Te gjitha qytetet
Ju duheshin para të shpejta
Check with seller
Learn more
Te gjitha qytetet
Useful information

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Consequuntur, libero sed cum. Delectus suscipit tempore fugit, accusamus inventore, sunt quod ullam saepe consequuntur quasi illo odit, reprehenderit dolorum tempora nisi.