Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Yamaha Motif XF8 88-Key Balanced Hammer Action Workstation

falas

Përshkrim

Yamaha Motif XF8 88-Key Balanced Hammer Action Workstation


Only interested buyer should contact us @

E-mail: [email protected]

Skype: abdulrahman.nafsal2
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "