Rreth Nesh

Lajmërime.com është një faqe lokale shqip lajmërimesh e hapur ndaj të gjithë shqipëtarëve të Shqipërisë,Kosovës,Maqedonis.
Me Lajmërime.com mund të gjesh shumë thjeshtë, në qytetin më pranë teje ,telefona celularë, kompiutera, automjete, shtëpi, punë e mbi të gjitha mund të hysh në kontakt me njerëz të tjerë.

Lajmërime.com është pjesë e një rrjeti të gjerë faqesh interesante.

Fjala “Lajmërime” nënkupton në vetvete thelbin e konceptit që na frymëzoi: një sit që funksionon suksesshën për të shpërndarë lajmërimet, duke krijuar një urë lidhëse mes njerëzve që jetojnë në një ambient të përbashkët.

Lajmërime.com ka lindur në vitin 2006, e që atëherë ne punojmë për të thjeshtësuar ndërlidhjen dhe bashkëveprimin në qytetet tona. Tashmë jemi krenarë të deklarojmë se cdo ditë, mijëra persona vazhdojnë të na vizitojnë dhe të gjejnë atë cka kërkojnë dhe krijojnë kontakte të reja falë Lajmërime.com.

 

Lajmerime.com është një shërbim i ofruar nga :

Bledi Solutions
Vico S Agostino 1 70121 Bari Itali
Tel. +390802141976 fax +390802140908
Partita Iva 06031760728

Perse jemi Nr.1

Nr. 1 per shikueshmerine, trafikun ne faqe, numrin e lajmerimeve dhe te klienteve

✔ Lajmerime.com, eshte portali Nr. 1 ne te gjitha trevat shqipfolese

✔ Jane pjese e rrjetit edhe:

Mirupafshim.com – dedikuar mundesive te pafundme per te te qene prane ne cdo moment te dites.

OfertaDitore.com – i specializuar ne oferten me te mire te dites te bere enkas per ty!

✔ Portalet llogarisin mijera vizita ne dite (Burimi: Google Analytics, Shkurt 2014);

✔ Me qindra kliente te regjistruar;

✔ Me mijera lajmerime te cilat perditesohen dhe pasurohen vazhdimisht.

Nr. 1 per kerkimet ne smartphone dhe tablet

✔ Te gjitha portalet jane te arritshme ne cdo moment jo vetem nepermjet PC por edhe nepermjet tabletit ose celuarit tuaj.

✔ Hyr ne llogarine tende nepermjet celularit dhe qendro ne cdo moment i azhornuar duke gjetur ate qe kerkon dhe duke bere oferten tende!

Nr. 1 per sherbimin e ofruar ndaj klienteve tane

I ofrojme klienteve tane nje sherbim fleksibel dhe te dedikuar:

✔ Besojme ne efektshmerine e sherbimeve tona: jemi te vetmit qe japim garanci per ate cka ofrojme;

✔ ofrojme mundesine per nje shikueshmeri me te larte ndaj larmerimeve, fale shikueshmerise sone te larte;

✔ I ofrojme secilit klient nje faqe te dedikuar, ose dhe mundesine per te krijuar nje sit te personalizuar;

✔ Ofrojme nje sherbim asistence te dedikuar: nje asistues personal per cdo klient;

✔ Punojme fort per te gjetur nje zgjidhje te shpejte dhe efektive per cdo kerkese te ndryshme.

Nr. 1 per investimet publicitare, partneritetet dhe marreveshjet per shikueshmerine ne Internet

✔ Kryejme investime te forta publicitare per te garantuar shikueshmeti e per te sjelle nje numer gjithnje e me te larte kontaktesh te kualifikuara per klientet tane.

Keni më shumë pyetje? Na kontaktoni

Artikuj të tjerë

TOS Privacy