Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

2x Pioneer CDJ-2000NXS2 + 1x DJM-900NXS2 mixer === 2900 EUR

falas

Përshkrim

Ne jemi nje Furnizues i pajisjeve DJ te vendosura ne Mbreterine e Bashkuar dhe Afriken e Jugut.


Ne bejme shperndarjen ne shumicen e vendeve te botes nepermjet sherbimeve te nderlidhjes DHL, FEDEX dhe UPS.

Ne ofrojme falas ne te gjitha vendet evropiane.


Te gjitha pajisjet DJ jane te reja, origjinale, te mbyllura ne nje kuti te re me pajisje te plote dhe vjen me 2 vjet garanci.


Bleresi i interesuar duhet te na kontaktoni ne vijim:
Email: [email protected]Thirrjet dhe WHATSAPP: +27642105648WhatsApp Chat: +447466483835 (na kontaktoni permes WhatsApp vetem ne kete numer)2x Pioneer CDJ-2000NXS2 + 1x DJM-900NXS2 mixer === 2900EUR ,


2x Pioneer CDJ-2000 Nexus + 1x DJM-900 Nexus mixer === 2000EUR ,


2x PIONEER CDJ-2000 Nexus + 1x DJM-2000 Nexus DJ Mixer === 2100EUR ,


2x XDJ-1000MK2 + 1 x Pioneer DJM 900 Nexus mixer === 2200 Euro ,


​​2x PIONEER CDJ 2000 + 1x DJM 2000 DJ Mixer ==== 1500 Euro,

Pioneer DJM-TOUR1 === 2400 Euro,

Pioneer CDJ-TOUR1 Multiplayer === 2400 Euro,

Pioneer CDJ-2000NXS2 Multi Player === 1000 euros,

Pioneer DJM-900NXS2 DJ Mixer === 1000 euros,

Pioneer DJM-900SRT - DJ mixer === 800 euros,

Pioneer CDJ 2000 Nexus ==== 700 euros,

Pioneer DJM-2000 Nexus === 750 euros,

Pioneer DJM-900 Nexus mixer === 700 euros,

Pioneer CDJ-900 Nexus ==== 600 euros,

Pioneer DJM 450 Mixer === 430 Euro ,

Pioneer CDJ 850 ==== 400 euros ,

Pioneer DJM 850 Mixer === 430 euros ,

Pioneer DJM-S9 Mixer === 700 euros ,Pioneer DDJ-RZX Rekordbox === 1400 euro ,

Pioneer DDJ-RR DJ Controller === 420 euro ,

Pioneer DDJ-SX DJ controller === 400 euros ,

Pioneer DDJ-SX2 DJ controller === 480 euros,

Pioneer DDJ-RX DJ-Controller === 600 euros ,

Pioneer DDJ-RZ DJ Controller === 900 euros ,

Pioneer DDJ-SZ2 controller === 1100 euros ,

Pioneer DDJ-SZ controller === 900 euros ,

PIONEER DDJ-SR === 300 euros ,


Pioneer XDJ-R1 ==== 500 euros ,

Pioneer XDJ-700 ====== 360 Euro ,

Pioneer XDJ-RX ==== 700 euros ,

Pioneer XDJ-Aero ==== 420 euros ,

Pioneer XDJ-1000 ==== 500 euros ,

Pioneer XDJ-1000MK2 multiplayer ====== 800 Euro ,

Pioneer RMX-1000 Remix Station DJ Mixer ==== 400 euros ,

2 x Pioneer XDJ-1000 + 1x DJM 850 Mixer ===== 1400 euros ,

2 x Pioneer XDJ-1000 + 1x DJM S9 Mixer ==== 1600 euros ,

Pioneer PLX-1000 Turntable ==== 400 euros ,


TRAKTOR KONTROL S8 DJ controller ==== 650 Euro ,

TRAKTOR KONTROL S5 DJ controller ==== 500 Euro ,

TRAKTOR KONTROL S4 DJ controller ====360 Euro ,

TRAKTOR KONTROL Z2 ==== 360 Euro ,

TRAKTOR KONTROL D2 ==== 320 Euro ,

Denon MCX8000 DJ Controller ==== 750 Euro ,

Denon DJ MC7000 DJ Controller Mixer ==== 680 Euro ,

Denon DJ MC6000 Mk2 Serato DJ Controller ==== 380 Euro ,

Denon DJ X1800 Prime Mixer ==== 1100 Euro ,

Denon DJ SC5000 Prime | Engine Media Player ====1100 EURO ,

Denon DJ VL12 PRIME | Professional Turntable ==== 600 EURO ,

Denon DN-D4500 MK2 Dual CD / MP3 And USB Player ==== 350 Euro ,

Denon SC2900 Digital Controller and Media Player ==== 340 Euro ,

Numark NV DJ Controller for Serato ==== 400 Euro ,

Numark NS6II DJ Controller ====520 Euro ,

Numark NVII DJ Controller for Serato DJ ====440 Euro ,

Numark NS7II DJ Controller ==== 720 Euro,

Numark NS7 III DJ Controller === 840 Euro ,

Numark NS6 DJ Controller ==== 500 Euro,


2x PIONEER CDJ 900 Package 1x DJM-800 MIXER DJ headphones PIONEER HDJ 2000 === 1200 Euro ,

2x PIONEER CDJ-850 Package 1x DJM-850 MIXER DJ headphones PIONEER HDJ 2000 === 1200Euros,2 x Pioneer CDJ-350 1 x DJM 350 mixer pack === 750 euros,


Pioneer DJM-T1 Traktor DJ Mixer === 300 euros,

PIONEER CDJ-2000 multi professional player === 500 euros ,


Pioneer DJM 5000 MIXER ====== 350 Euros ,


PIONEER CDJ-900 Professional Multiplayer ====== 400 euros ,


Pioneer MEP-7000 Professional Media Player === 420 euros ,


PIONEER SVM-1000 Audio and Video Mixer ==== 800 Euro,


Pioneer DJM-350 2-Channel DJ Mixer ==== 300 euros ,


Pioneer CDJ-350 CD / digital media player ==== 300 euros ,


Bleresi i interesuar duhet te na kontaktoni ne vijim:Email: [email protected]Thirrjet dhe WHATSAPP: +27642105648WhatsApp Chat: +447466483835 (na kontaktoni permes WhatsApp vetem ne kete numer)
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "