Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Ray Lines Albania ofron Bashkepunim me cdo Zyre sherbimi ne Shqiperi

falas
Projekte 13/09/2018 42

Përshkrim

Ray Lines Albania kerkon bashkepunetor ne cdo qytet te Shqiperise per informacionet lidhur me reklamimin e pronave nga Individe ose Kompani qe merren me ndertimin.
Bashkepunimi eshte me Komisione.
Bashkepunetoret duhet te kene nje licence te tyren aktive, zyre ose ambjent ku zhvillojne biznesin e tyre dhe kompjuter me internet.
Bashkepunetoret mund te jene nga fushat: Agjenci Turistike, Agjenci biletash siguracionesh, Agjenci Imobiliare, Zyra studio ligjore ose profesione qe lidhen me ndertimin.
Per me teper informacion mund te kontaktoni:
Email: [email protected]
Facebook: Elira Kurti (Ray Lines Albania)
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "