Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

oferte pune

falas
Finance 18/05/2016 2

Përshkrim

Jam Kontabel i Miratuar.Me eksperience pune ne fushen e finances dhe te Auditit mbi 30 vjecare.Me certifikime te Kontabelit te Miratuar,Financa 5,Auditi Brendshem.programet kompjuturike.Me njohje te gjuhes se huaj anglisht dhe rusisht e mbrojtur.Ofroj sherbime per deklarime tatimore e sig.shoqerore,mbajtje kontabiliteti e llogarish,sherbime konsulence ,mbyllje bilance ,detyrime financiare ,tatimore e doganore..
Kontakti 0684499259,zyre brenda tregut te Uzines Dinamo,cmime shume te arsyeshme.
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "