Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Kerkohen partner ne biznes

falas
Partneritet 20/03/2016 4

Përshkrim

Kerkojme partneritet per te zhvilluar nje ose disa lloje biznesesh.Ne dispozicion eshte nje ndertese ku siperfaqja totale eshte rreth 425m^2 e cila eshte vendosur ne nje territor me siperfaqe rreth 700m^2.Leja e mare eshte per nderteshe 2 kateshe por kati i pare eshte i ndertuar.Eshte 5.70m i larte ku ne te ne pjesen rrugore ka nje aneks nentokesor gjysem kati ne dhe prej rreth 100m^2 dhe ne pjesen veriore ka 2 ambjente te ndare ne 2 kate ku ka dhe 5 tualete.Pjesa kryesore prej 360m^2 mund te perdoret per te zhvilluar nje sere aktivitetes duke perfshire(kinema,park lodrash,supermarket,magazine ose frigorifer,rrobaqepesi) por projekti i pare eshte per lokal festash meqenese ka dhe ambjent kuzhine ose cdo gje tjeter qe mund te arrihet nga mareveshja.Ne katin e dyte mund te ndertohen 3-4 hyrje.Objekti ndodhet ne pozite shume te favorshme nen autostraden Korce-Kapshtice.
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "