Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Kitare Akustike masa 4/4 e perdorur

falas

Përshkrim

**Kitara eshte ne gjendje te mire...Akustike model trupi classic.** Ka vetem 2 te goditura si ne foto te cilat nuk ndikojne ne cilesine e tingullit . Ai qe do at marri do ta kete sebashku me 1 set telash dhe celsash te pahapur.
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "