Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Kerkojme Zhvillues Senior 3-4 vjet eksperience

Kontrolloni me shitësin
Informatike & IT 04/07/2019 114

Përshkrim

Kerkohet: Zhvillues Senior per te kryer nje skuader zhvillimi.
Kandidatet e parazgjedhur do te ngarkohen me detyrat e analizes, konfigurimit dhe mirembajtjes te siperfaqeve ndarese (interface) dhe krijimin e nje sistemi per kete qellim.
Kandidatet ideal, duhet te kene aftesi te mira ta maturuara te raportit ne brendesi te nje skuadre te zhvillimit me aftesi shume te mira te organizimit te aktiviteteve te zhvillimit ( individual dhe ne grup).
Jane kerkesa thelbesore per nje kapacitet te mire relativ, proaktivitet, pasion per teknologjine. Per te thjeshtesuar kerkimin e kanditateve listojme ne vijim kerkesat e nevojshme per shoqerine tone.
KERKESA TE DETYRUESHME
• Eksperience pune 3-4 vjet
• Njohje te gjuheve te ndryshme te programimit
• Kompetence ne projektimin dhe zhvillimin e aplikimeve software
• Njohje te modeleve te menaxhimit dhe programimit (Waterfall, Agile , Scrum....)
• Kompetence ne aktivitete te software testing dhe debugging
• Njohje te ambienteve kryesore te zhvillimit te integruara (Visual Studio dhe TFS)
• Aftesi per te shkruar dokumentacion teknik te software
• Aftesi te analizave dhe te zgjidhjes se problemave
KERKESA TE NEVOJSHME
• Njohje te mire te HTML5, CSS, Javascript, AngularJS
• Njohje Asp.Net, C# e . Net, ne veçanti njohje te mire te :

• Net Framework 4.0 dhe me te lartat.
• Linq-to-SQL dhe Entity Data Model
• XML dhe Linq –to- Xml (XDocument, XElements, ecc..)
• WCF, sherbime REST dhe SOAP
• Zhvillim Aplikime Web ne Cloud
• Pattern MVC
• jQuery
• Knockout
• Njohje te mire SQL Server 2014 dhe me te lartat
• Njohje te mire te T-SQL
• Zhvillim te Procedurës të Ruajtur dhe Funksionet.
• Data Modeling


Te interesuarit mund te dergojne CV ne adresat e meposhtme: [email protected], [email protected]
Vetem personat qe plotesojne kushtet e domosdoshme do te kontaktohen.
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "