Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Perfaqesues Mjeksor & Agjent Shitje

400.00 Euro €
Mjekesi 04/08/2019 87

Përshkrim

BiosFarm Albania Shpk kerkon te punesoje:
Perfaqesues Mjekesor dhe Agjent Shitjeje per qytetin e Tiranes dhe per Rrethet.

Kriteret qe duhet te plotesoje kandidatja ose kandidati jane:

Te kete perfunduar studimet e larta , avantazh profil Mjeksor (Mjeksi, Farmaci, Stomatologji, etj)
Te kete njohuri te mira te gjuhes Angleze
Te jete i pajisur me leje per drejtim automjeti tip B.
Te njohe programet baze te Microsoft office.

Ekserienca e punes ne kete sektor do te perbeje avantazh.
Paga shume e mire dhe motivuese.
Mos hezitoni te na kontaktoni.

Te interesuarit mund te dergojne C.V me foto ne adresen
e-mail: [email protected]

Cel. : +355699191283
Send Message
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "