Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Seks 24/7 Kontakt [email protected]

1.00 Euro €

Përshkrim

Per te gjitha vajzat ose mamat qe ndihen vetem dhe qe dun te pallohen qe duan seks te shfrenuar pa komplekse. Per gjithca pergjigjem une "STOP CUNAT DHE GOCAT SERIOZE" ktu eshte vetem qef pa kufij edhe me Pages nese eshte nevoja Me kontaktoni ( [email protected] ) gjithcka eshte sekret 100%


Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "