Kërko

Kontrolloni me shitësin
Përkthime Zyrtare Spanjisht/Shqip dhe Shqip/Spanjisht

Perkthyes
Postuar 3 vjet më parë
1336 shikime

Kontrolloni me shitësin
Përkthime Zyrtare Spanjisht/Shqip dhe Shqip/Spanjisht

Perkthyes
Postuar 3 vjet më parë
1336 shikime

Përshkrimi

Përkthime Zyrtare të Gjuhës Spanjolle 00355698788899

Kontaktoni Sandra Gjoka (shitësi)

  Ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni një llogari të re në mënyrë që të kontaktoni reklamuesin.
  Për t'u mbrojtur nga aktivitetet e ndaluara, ne mund ta kontrollojmë mesazhin tuaj përpara se t'i përcillet marrësit dhe, nëse është e nevojshme, ta bllokojmë atë.

  Komentet

  Ende nuk është shtuar asnjë koment, komento i pari këtë shpallje!

  Detajet e shitësit

  Sandra Gjoka
  Sandra Gjoka
  1 listime aktive
  Shitës joprofesionist
  Përdorues i paregjistruar
  Kontakt

  Vendndodhja e listimit

  SHQIPERI

  Rri i sigurt!

  Asnjëherë mos paguani një depozitë në një llogari bankare derisa të keni takuar shitësin, të parë të nënshkruar një marrëveshje blerjeje. Asnjë reklamues privat serioz nuk kërkon një paradhënie përpara se të takoheni. Marrja e një emaili me një ID të skanuar nuk do të thotë që ju e keni identifikuar dërguesin. Ju e bëni këtë në vend, kur nënshkruani një marrëveshje blerjeje.
  Përkthime Zyrtare Spanjisht/Shqip dhe Shqip/Spanjisht
  Kontrolloni me shitësin Përkthime Zyrtare Spanjisht/Shqip dhe Shqip/Spanjisht nga Sandra Gjoka