Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Mbrojtesa nga (Mbitensioni dhe Rrufet)

falas
Televizore 13/12/2018 19

Përshkrim

Tregtojm Mbrojtesa nga tensjoni i ulet dhe i larte . Jan komponent te cilet montohen ne kuader zen vendin sa per dy automat ,
montimi eshte i thjeshte montohet para ose pas salvavites.
Vepron me tensjon te ulet nen 160 v (+-5v)
vepron me tensjon te lart mbi 270 v (+-5v) ose mund te gradohen sipas deshires,mbrojtesi sic shifet ne foto ka tre llampa sinjalizimi jeshilja tregon nje punim normal,
kurse kur ndizet e kuqja tregon qe tensjoni nuk eshte normal dhe ne menyre automatike
ckycet qe mos te pesojne dem Aparaturat Shtepiake ,ne momentin qe tensjoni normalizohet
mrojtesi kycet perseri dhe i jep tensjon shtepis ky veprim behet nga mrojtesi ne menyre automatike.
Pervec sitemit monofaz kemi dhe mrojtesa per sitemin trefazor .Mbroni Shtepite Tuaja.Mbrojtesat jepen me Garanci.
(Brenda ne Durres Montimi Falas).
Mbrojtes Mono Faz 40A - 3000 lek te reja.Me ose Pa Voltmeter)
Mbrojtes Mono Faz 60A-3000 Lek te reja.(me ose pa Voltmeter)
Mbrojtes Tre Fazor 60A - 5000 lek te reja.
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "