Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Shes laptop ASUS (Pro 52 L)

falas
Kompiutera 22/09/2017 9

Përshkrim

Shes laptop ASUS (Pro 52 L ) me keto parametra:
Monitor: 15 inch
Procesor: Intel Core Duo 2.00 GHz
Memorje: 2.00 GB RAM
HDD: 150 GB
Ka te instaluar WINDOWS 10, OFFICE 2007
Cmimi: 15000 leke
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "