Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Apple iPhone 12 128GB Black

700.00 Euro €
Telefona 20/11/2020 14

Përshkrim

Brand new Apple iPhone 12 128GB Black color. It is unlocked and can be used with any SIM card.

Whatsapp: +18164291711
Email: [email protected]
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "