Detajet e shitësit

HalThibodea
HalThibodea
0 listime aktive
Shitës joprofesionist
Regjistruar për 2+ vjet
2 vjet më parë e fundit në linjë
Kontakt Të gjitha Lajmerimet

Vendndodhja

Scheidweg 22, Angli, Bota

Kontakto HalThibodea

  Ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni një llogari të re në mënyrë që të kontaktoni reklamuesin.
  Për t'u mbrojtur nga aktivitetet e ndaluara, ne mund ta kontrollojmë mesazhin tuaj përpara se t'i përcillet marrësit dhe, nëse është e nevojshme, ta bllokojmë atë.

  Rri i sigurt!

  Asnjëherë mos paguani një depozitë në një llogari bankare derisa të keni takuar shitësin, të parë të nënshkruar një marrëveshje blerjeje. Asnjë reklamues privat serioz nuk kërkon një paradhënie përpara se të takoheni. Marrja e një emaili me një ID të skanuar nuk do të thotë që ju e keni identifikuar dërguesin. Ju e bëni këtë në vend, kur nënshkruani një marrëveshje blerjeje.

  Shpërndaje kete profil

  HalThibodea's listimet

  Ky shitës nuk ka listime aktive