Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

kurse piano dhe solfezhi

falas
Per femijet 06/10/2016 4

Përshkrim

***ofrohen kurse per piano dhe solfezh per femije duke filluar nga 3 vjec
te interesuarit te telefonojne ne 0696222517***
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "