Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Më shum se një shok për ty...

Kontrolloni me shitësin
Lidhje romantike 20/04/2019 79

Përshkrim

Kërkoj një vajzë (të martuar) që i mungon shoqëria e një partneri të vërtet por sekret.
Për ty që di të mbash lidhje sekrete dhe je e bukur simpatike :) kontakt vetëm me email fillimisht.
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "