Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Alta Akademi - Kurse te Licensuara Profesionale Pasticerie, Akullore, Bar/Kafe

Kontrolloni me shitësin
Arsim dhe Trajnim 24/06/2019 65

Përshkrim

http://www.alta.al/academy/
Telefon: +355696060644

Alta Academy eshte akademia e licensuar dhe certifikuar, krijuar nga Alta Group, me synimin e edukimit te profesionisteve te ardhshem ne fushen e pasticerise, gelaterise, furrave te bukes dhe bar/kafe.

Alta Group eshte nje nga Kompanite me te medha ne Shqiperi ne sektorin e importit dhe tregetimit te lendeve te para dhe pajisjeve per Pastiçeri, Furra Buke, Industri Ushqimore, Akullore etj. Aktiviteti yne konsiston ne furnizimin dhe plotesimin e çdo nevoje qe kane prodhuesit dhe operatoret e ketyre sektoreve.

Te gjitha kurset jane te bazuara ne teori te thelle te shtjelluar nga profesore dhe aplikimi praktik me makinerite e teknologjise se fundit. Ambjentet tona sic mund te shihen edhe ne foto jane te pajisura dhe organizuara me gjithshka qe nevojitet. Kursantet do te asistohen nga profesioniste te fushes ku do te kete edhe dite ku do te mbahet mesim dhe praktike nga teknik te huaj te njohur qe kompanite tona partnere mundesojne. Si : Leagel, Cattabriga, ICAM, Laped, etj.

Kurset dhe programet kane kohezgjatje dhe cmime te ndryshme ne varesi te tipologjise dhe fushes. Per informacion me te detajuar rreth kohzgjatjes dhe pagesave kontaktoni numrin e telefonit: +355696060644

Data 15 Korrik : Kursi i plote 1 javor I akullores (periudhe stazhi/praktike e e garantuar)
Shtator 2019 : Kurset 3, 6 dhe 9 mujore te plota te pasticerise

(Te gjithe nxenesit e akademise ne vitin e pare eksperimental te mesimedhenies jane te punesuar brenda dhe jashte shqiperise dhe kompania garanton me konfidence profesionalitetin dhe gjetjen e pozicionit te punes ne treg. Nxenesit qe mbarojne akademine pasi do te jene te afte te perballen me te gjitha problematikat qe do te hasin ne profesion.)

Kontaktoni dhe behuni pjese e Alta Academy, edukimi juaj ne duar te profesionisteve.

http://www.alta.al/academy/
Telefon: +355696060644
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "