Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Teleseller

Kontrolloni me shitësin
Oferta Pune 09/04/2019 24

Përshkrim

Kerkohen Teleseller qe deshirojne te punojne ne nje kontekst sfidues dhe anti -konvencional.
Kandidati do te futet ne ekipin e Telesales dhe me mbeshtetjen e trajnimin e duhur, do te merret me shitjen e sherbimeve qe do ti ofrohen klientit nepermjet bisedimeve telefonike.

Ne menyre me specifike, kandidatit do ti duhet te zhvilloje portofolion e klienteve ne tregun australian. Kandidati/ kandidatja duhe te zoteroje keto cilesi.
-Aftesi shume te mira per te punuar ne grup
-Aftesi organizative
-Sjellje pozitive
-Deshire dhe vullnet per te mesuar

Kerkohet njohje shume e mire e gjuhes angleze.
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "