Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Teleseller

Kontrolloni me shitësin
Oferta Pune 03/05/2019 61

Përshkrim

Kerkohen Teleseller qe deshirojne te punojne ne nje kontekst sifidues dhe anti- konvencional.
Kandidati do te futet ne ekipin e Telesales dhe me mbeshtetjen e trajnimin e duhur, do te merret me shitjen e sherbimeve qe do ti ofrohen klientit nepermjet bisedimeve telefonike.
Ne menyre me specifike, kandidatit do ti duhet te zhvilloje portofolion e klienteve ne tregun australian. Kandidati/ kandidatja duhet te zoteroje keto cilesi:
- Aftesi shume te mira per te punuar ne grup.
- Aftesi organizative.
- Sjelljepozitive.
- Deshire dhe vullnet per te mesuar, si dhe aftesi per te zgjidhur problemet ne baze te nevojave te klienteve.
Kerkohet njohje shume e mire e gjuhes angleze.
Dergoni CV tuaj ne adresen:
[email protected]

Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "