Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Cook dhe Pizza Maker

Kontrolloni me shitësin
Oferta Pune 27/05/2019 63

Përshkrim

Piceri i restoranteve në Cyrih kërkon një figurë të Chef dhe Pizza Maker me përvojën që do të përfshihet në stafin tonë në mënyrë Full Time.
Po kërkojmë gjithashtu kamerierë, kuzhinierë dhe pjatalarëse.
Oferta ushqimore dhe banese.
Largimi i menjëhershëm.
Dërgo programin mësimor
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "