Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

KONDICIONER Shitje, Montim, Servis

Kontrolloni me shitësin
Reklama,marketing 02/08/2019 91

Përshkrim

Ermali klima- ju ofron kondicioner me cilësinë më të mirë në treg
Teknologjia Japoneze "Mitsubishi Electric"
SHITJE, MONTIM, SERVIS.
Ermali Klima- Vapa dhe i Ftohti nuk ndihen :)
(Nr kontakti 069 43 31 693)
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "