Kontrolloni me shitësin
BRANDER

Reklama,marketing
Postuar 4 vjet më parë
359 shikime

Kontrolloni me shitësin
BRANDER

Reklama,marketing
Postuar 4 vjet më parë
359 shikime

Përshkrimi

BRANDER - Marketingu siç duhet!


BRANDER është një studio në Tiranë, që ofrojmë shërbime të ndryshme marketingu digjital si fushata strategjike për rrjetet sociale & menaxhimi komunitetit, dizajn që bie në sy, SEO e drejtuar rezultateve dhe zhvillim faqesh dhe aplikacionesh të dedikuara markës suaj.

Zhvillim në WEB
Prezantoni markën tuaj online përmes zgjidhjeve krijuese dhe funksionale që ofron zhvillimi në web. Ofrojmë shërbime të personalizuara zhvillimi në Wordpress dhe Laravel që i shkojnë përshtat imazhit të brandit tuaj. Kape botën, përvetso standartet dhe tejkalo limitet.

Dizajn
Arti i të jetësuarit të markës së klientëve tanë në botën digjitale. Ne besojmë që klientët tanë duhet të diferencohen nga të tjerët, përmes elementëve krijues që forcojnë markën e tyre të re apo ekzistuese. Ne krijojmë fushata të tilla që të ndërtojnë dhe rrisim marka ku është e nevojshme dizajni ndërveprues, i qartë dhe që magjepsin.

SEO
Maksimizoni buxhetin tuaj të marketingut përmes fushatave të dedikuara PPC(Pay-per-Click). Departamenti ynë i medias së paguar do të nxisë për të zhvilluar fushatat e nevojshme të cilat shpenzojnë buxhetin tuaj në kthimin e dëshiruar të trafikut në faqe.

Rrjete Sociale
Rrisni audiencën e markës suaj përmes fushatave të përparuara të marketingut në rrjetet sociale dhe njëkohsisht duke zgjeruar rrjetin tuaj në platforma të ndryshme digjitale. Rrisni ndërveprimin, krijoni përmbajtje që mbetet dhe ruani marëdhënie të rëndësishme me audiencën tuaj.


Kontaktoni Marin Nikolli (shitësi)

  Ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni një llogari të re në mënyrë që të kontaktoni reklamuesin.
  Për t'u mbrojtur nga aktivitetet e ndaluara, ne mund ta kontrollojmë mesazhin tuaj përpara se t'i përcillet marrësit dhe, nëse është e nevojshme, ta bllokojmë atë.

  Komentet

  Ende nuk është shtuar asnjë koment, komento i pari këtë shpallje!

  Detajet e shitësit

  Marin Nikolli
  Marin Nikolli
  1 listime aktive
  Shitës joprofesionist
  Përdorues i paregjistruar
  Kontakt

  Vendndodhja e listimit

  Rr Thoma Filipeu, Tirane, Tiranë, Tiranë, SHQIPERI

  Rri i sigurt!

  Asnjëherë mos paguani një depozitë në një llogari bankare derisa të keni takuar shitësin, të parë të nënshkruar një marrëveshje blerjeje. Asnjë reklamues privat serioz nuk kërkon një paradhënie përpara se të takoheni. Marrja e një emaili me një ID të skanuar nuk do të thotë që ju e keni identifikuar dërguesin. Ju e bëni këtë në vend, kur nënshkruani një marrëveshje blerjeje.
  BRANDER BRANDER
  Kontrolloni me shitësin BRANDER nga Marin Nikolli