Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Durres, ofroj vend pune Teknik Terreni.

Kontrolloni me shitësin
Oferta Pune 04/09/2019 124

Përshkrim

Bleta sh.p.k kërkon të punësojë Teknik Terreni me orar të plotë.

Aplikuesi duhet të ketë cilësitë e mëposhtme :


Të jetë fleksibël në punën në grup.
Eksperienca të mëparshme në këtë pozicion pune përbëjnë avantazh.
Të ketë leje drejtimi (kategoria B).


Të interesuarit mund të kontaktojnë në:
Nr cel 1 : 0694082554
Nr cel 2 :0694059755
e-mail: [email protected]
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "