Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Punë nafte dhe gazi jashtë vendit

Kontrolloni me shitësin
Oferta Pune 05/09/2019 87

Përshkrim

Punë nafte dhe gazi jashtë vendit
Industritë e naftës dhe gazit po ndryshojnë, dhe ne po ndihmojmë
Konsumatorët të parashikojnë ndryshimin. Bashkohu me një ekip që po punon
së bashku me industrinë për të ofruar risi afatgjatë në disa prej tyre
projektet më të rëndësishme dhe interesante në botë. Ne po kërkojmë
Punëtorët në departamente të ndryshme. Për më shumë informacione rreth
punoni, dërgoni CV-në tuaj me email në> ([email protected])
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "