Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Nëpunësi i kontabilitetit II në Kanada

Kontrolloni me shitësin
Oferta Pune 07/09/2019 41

Përshkrim

Nëpunësi i kontabilitetit II në Kanada
Departamenti i Financave ofron udhëheqje financiare, këshilla dhe mbështetje për Korporatën dhe ndihmon me dorëzimin e planit strategjik të Bordit përmes tre degëve: Shërbimet e kontabilitetit dhe të ardhurave, Financat dhe investimet e korporatave dhe blerjet. Dorëzimet kryesore të departamentit përfshijnë pasqyrat financiare të audituara, koordinimin e planit vjetor të biznesit dhe buxhetin, administrimin e thesarit dhe borxheve, administrimin dhe mbështetjen e blerjeve, administrimin e të ardhurave nga taksat e pasurive dhe administrimin e Të ardhurat nga uji dhe ujërat e zeza.
Dërgoni CV-në tuaj në email ...... [email protected]
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "