Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

koordinator i marketingut në Kanada

Kontrolloni me shitësin
Oferta Pune 07/09/2019 85

Përshkrim

koordinator i marketingut në Kanada
Paga 55,000.00 dollarë në vit
Kushtet e përhershme të punësimit
Me kohë të plotë
Data e fillimit sa më shpejt të jetë e mundur
Vende të lira pune 1 konkurs
Agjensia e vendosjes
Punoj jo. 570335
Font font pune
Dërgoni CV-në tuaj në email ...... [email protected]
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "