Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Sherbime

Të gjitha Individ Kompanitë
Serviser per teknike te bardhe "Frigorifer & Lavatriqe" 10/10/2014
Serviser per teknike te bardhe "Frigorifer & Lavatriqe"
Jam serviser i teknikes se bardhe Kryesisht fukusi im eshte ne Frigorifera Lavatriqe Shporeta.... Po nuk perjashtohen edhe intervenimet ne gjera tjera te teknikes se bardhe.. Numri kontaktues. 045-265-946 videospoti..... https://www.youtube.com/watch?v=gGiJBj19LlQ INFORMACION: Klient te nderuar qdo ...
Prishtine falas
05/10/2014
Tiranë falas
27/08/2014
PERPUNIMI I HEKURIT NE SHKALLE INDUSTRIALE
**MIRDITA ZOTERINJ** ME KETE MESAZH KEMI DESHIRE TJU INFORMOJME SE ME SE FUNDI NE SHQIPERI VENDOSI TE HAP NJE DEGE PRODHIMI NJE NDERMARRJE QE KA TE GJITHE TEKNOLLOGJINE,STAFIN,DHE MAKINERITE E DUHURA PER TRASFORMIMIN E HEKUIT,INOX-it DHE ALUMINIT. **EURO GLOBAL SH.P.K.** OSE **EURO GLOBAL SRL** MERR...
Tiranë falas
Professionals in the construction field Fushembret-Elbasan 23/08/2014
Professionals in the construction field Fushembret-Elbasan
Specialist in the field of construction of mosque minarets {} Our services; Construction of stone walls ......... Minar Home construction and repairs various Paving stone and marble tiles Plastering and many other things ... Work in Albania and abroad You can contact ismail cela in Albanian mob; 067...
Tiranë falas
profesionist ne fushen e ndertimit Fushembret-Elbasan 23/08/2014
profesionist ne fushen e ndertimit Fushembret-Elbasan
Specialist ne fushen e ndertimit te Minareve { Xhami} Sherbimet qe ofrojme; Ndertim Mure Guri .........Minaresh Ndertim Shtepiash dhe Riparime te ndryshme Shtrime Pllaka guri dhe Mermeri Suvatime dhe Shume gjera te tjera... Punojme ne Shqiperi dhe jashte Vendit Ju mund te kontaktoni ne nre cel; 0673...
Elbasan falas
02/08/2014
Kurse 049580178 gjermanisht anglisht
Kurse gjermanisht anglisht frengjisht per femije dhe te rritur si dhe per Bashkim Familjare. Perkthime gjyqesore anglisht - gjermanisht - frengjisht
Prishtine falas
21/07/2014
RREGULLIMIN E PENSIONEVE DHE KTHIMIN E KONTRIBUTEVE
OFROJME RREGULLIMIN E PENSIONEVE DHE KTHIMIN E KONTRIBUTEVE NGA GJERMANIA ZVICRA DHE AUSTRIA
Prishtine falas
Sherbime ne fushen e ndertimit, rikonstruksionit dhe riparimit te shtepive dhe vilave 17/07/2014
Sherbime ne fushen e ndertimit, rikonstruksionit dhe riparimit te shtepive dhe vilave
Ne jemi nje kompani prestigjoze ndertimi me nje grup ustallaresh kryesisht nga krahina e Gollobordes, zone e njohur per ustallik. Ofrojme sherbime ne fushen e ndertimit, rikonstruksionit , riparimit te shtepive, pallateve dhe vilave, si dhe cdo sherbim tjeter si shtrim pllakash, lyerje, veshje mures...
Durrës falas
karrige tavolina me qera 01/06/2014
karrige tavolina me qera
Mirdita dua tju kontaktoj , dhe tju tregoj qe ne sherbejme Karrige Tavolina me Qera ,ofrojme disponibilitet ne te gjithe shqiperine, , per me shume info kontakt 0698798326 ju sherbejme ne kohe reale.
Tiranë falas
Mili company 21/04/2014
Mili company
Mili Company 1. Bejm bartjen e inventarit te banesave shtepive lokaleve etj 2. Bejm dhe montimin dhe demontimin e mobilev si dhe mbeshtjelljen dhe paketimin. 3. Bejm pastrimin e objekte banesore dhe afariste te sapo ndertuara me staf profesional per pastrim. Bejm pastrim te banesav zyrev apo shtepia...
Prishtine falas
29/03/2014
Prishtine falas