Language:
EN
SQ
EN
No Photo
Kerkoj pasiv ose aktiv-...
Jam nje djal 20 vjec dh...

Lidhje,Takime

0
View item
Learn more
Te gjitha qytetet
No Photo
Aktiv me pushime ne Vlo...
Jam pasiv 21 vj ne Vlor...

Lidhje,Takime

0
View item
Learn more
Te gjitha qytetet
No Photo
Gay serioz (Vlorë)
Kerkoj aktiv korrekt de...

Lidhje,Takime

0
View item
Learn more
Te gjitha qytetet
No Photo
jam pasiv
jam pasiv 43 vjec nga k...

Lidhje,Takime

0
View item
Learn more
Korçë
No Photo
Me pages 50€
Jam mashkull 23 vjec , ...

Lidhje,Takime

0
View item
Learn more
Te gjitha qytetet
No Photo
Bej super gojore
Jam pasiv jam me pushim...

Lidhje,Takime

0
View item
Learn more
Te gjitha qytetet
Kerkoj aktiv ne Vlore
Kerkoj aktiv ne Vlore
Jam Leo 23 vj pasiv me ...

Lidhje,Takime

1
View item
Learn more
Te gjitha qytetet
No Photo
Njohje/takim discreet
Pershendetje. Jam nje d...

Lidhje,Takime

0
View item
Learn more
Te gjitha qytetet
No Photo
kerkoj djem pasiv ne Mi...
mashkull vetem akti. 35...

Lidhje,Takime

0
View item
Learn more
Itali
No Photo
Relationship
Pershendetje,  Jam nje ...

Lidhje,Takime

0
View item
Learn more
Te gjitha qytetet
No Photo
000100
Jam 45 vj nga tr. Kerko...

Lidhje,Takime

0
View item
Learn more
Tiranë
No Photo
Kerkoj pasiv 18-22
Jam cun 24 vj akt . Kon...

Lidhje,Takime

0
View item
Learn more
Durrës
No Photo
Kerkoj aktiv ne tr
Me kontaktoni kleviskle...

Lidhje,Takime

0
View item
No Photo
Njohje dhe aventura
Përsh. Jam një djal nga...

Lidhje,Takime

0
View item
Kerkoj aktiv
Kerkoj aktiv
Jam 28 vjec vetem pasiv...

Lidhje,Takime

2
View item
Learn more
Tiranë
No Photo
Jam pasiv dua aktiv
Jam pasiv prizrenit dua...

Lidhje,Takime

0
View item
No Photo
Jam pasiv kerkoj aktiv
Jam prizrenit pasiv i f...

Lidhje,Takime

0
View item
No Photo
Jam pasiv i fort
Jam prizrenit pasiv dua...

Lidhje,Takime

0
View item