Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Finance

Të gjitha Individ Kompanitë
21/09/2016
KERKOJ FEMER TE NXEHTE
JAM 27 VJEC 190 CM 85 KG ME FORMA TE PALESTRUARA,SHUME ENERGJIK NE SHTRAT ME SHUME EKSPERIENCE.PER CDO FEMER QE DESHIRON TE KENAQET DO JU BEJ TJU DRIDHEN KOFSHET NGA ORGAZMAT E SHUMTA.PRES KONTAKTET TUAJA.FLM
Tiranë falas
07/09/2016
France falas
05/09/2016
Itali falas
07/08/2016
Ekonomiste
Jam Ekonomiste Ofroj mbajtje kontabiliteti per biznesin e madh dhe te vogel me/pa TVSH part-time
Sherbimet qe ofroj jane:

- Mbajtje kontabiliteti
- Perpunimi i Faturave te Blerjeve dhe Faturave te Shitjeve.
- Pergatitja dhe deklarimi i Librave te Blerjeve dhe te Shitjeve.
- Pergatitja d...
Tiranë falas
09/07/2016
kontakt per kolateral & jo kolateral hua oferte
kontakt per kolateral & jo kolateral hua oferte. huazoj hua sasia nga 3000EUR te 2000.000EUR. te zbatohen dergoj email.
Gjirokastër falas
20/06/2016
Tepelenë falas
18/05/2016
oferte pune
Jam Kontabel i Miratuar.Me eksperience pune ne fushen e finances dhe te Auditit mbi 30 vjecare.Me certifikime te Kontabelit te Miratuar,Financa 5,Auditi Brendshem.programet kompjuturike.Me njohje te gjuhes se huaj anglisht dhe rusisht e mbrojtur.Ofroj sherbime per deklarime tatimore e sig.shoqerore,...
Tiranë falas
18/05/2016
oferte pune
Jam Kontabel i Miratuar.Me eksperience pune ne fushen e finances dhe te Auditit mbi 30 vjecare.Me certifikime te Kontabelit te Miratuar,Financa 5,Auditi Brendshem.programet kompjuturike.Me njohje te gjuhes se huaj anglisht dhe rusisht e mbrojtur.Ofroj sherbime per deklarime tatimore e sig.shoqerore,...
Tiranë falas
Ofron kredi ne mes te individeve ne 48 ore 04/05/2016
Ofron kredi ne mes te individeve ne 48 ore
Pershendetje Une jam nje vecanerisht ne bashkepunim me disa banka qe ndihmon cdo person ne nevoje per financim dhe termat e mi jane te thjeshta dhe parate transferuar pronen e tij te sigurt nga banka ime: [email protected] Siteweb: www.reseau-finances.com
Pogradec falas
30/04/2016
Itali falas
28/03/2016
Itali falas
Hai bisogno di finanziamenti urgenti 28/03/2016
Hai bisogno di finanziamenti urgenti
Ciao, In tenendo la crisi dei mutui subprime che porta al crollo del mercato azionario e per contribuire a contenere la crisi Ho messo da oggi a disposizione di tutti, i prestiti tra persone Vale la pena anche in forchette EUR 5.000 a EUR 950.000. Non ho bisogno di condizioni particolari solo che si...
Itali falas
Nevoje per fonde? Na kontaktoni tani. 21/01/2016
Nevoje per fonde? Na kontaktoni tani.
Une jam nje huadhenes privat financave, une japin financave ne norme te perballueshme interesi prej 3%. Na kontaktoni tani.
Lezhë falas
Fondet ofrojne aplikoni tani. 21/01/2016
Fondet ofrojne aplikoni tani.
A jeni duke kerkuar per nje huadhenes te ligjshme? Ne ofrojme mjete per te gjithe ne mbare boten me norma shume te uleta te interesit, ne ofrojme fondet peng, fondet e kompanise, fondet e biznesit, fondet personale, fondet e strehimit, fondet blerjen e tokes, fondet e konsolidimin e borxhit dhe shum...
Tiranë falas
GFI aizdevumu piedāvājums privātpersonām nopietnas 24/07/2015
GFI aizdevumu piedāvājums privātpersonām nopietnas
GFI aizdevumu piedāvājums privātpersonām nopietnas GLOBAL FINANCE INTERNATIONAL Group (GFI) nodrošina aizdevumus par summu starp 20.000 un EUR 100.000.000 realizācija saviem projektiem par katru pieteikumu aizdevums, lūdzu, nosūtīt kredīta pieteikumu pastu uz mūsu sekretariātam GFI finan...
Oher falas
23/07/2015
Menaxher Financiar
Menaxher /e Financiar Detyrat/Pergjegjesite - Menaxheri Finaciar duhet te siguroje dhe interpretoje informacionin financiar ne kompani dhe jashte saj. - Te kujdeset per monitorimin dhe interpretimin e flukseve te mjeteve monetare dhe parashikimin e tendencave te ardhshme. - Te analizoje ndryshimet e...
Tiranë falas
Oferta jone perfshin programet pasuese 13/07/2015
Oferta jone perfshin programet pasuese
Nje rrjet i sigurimit profesional dhe keshilltare financiar duke ofruar nje game te gjere te sigurimit dhe te investimeve produkteve per individet dhe perkatesive corporations.Our industrise te na mundesoje per te hyre ne produktet me te pershtatshme per te krijuar zgjidhje te pershtatur per kliente...
Tiranë falas
10/01/2015
Lahi
Pershendetje kerkohen punetor/e ne nje kompani ne tiran per me shume kontaktoni ne sekretarine :0698537087 24h nga drejtori i kompanse:Erando BALLA FALEMINDERIT! Lajmerim: ne oren 23:30 fillon marja ne pyetjeve per puntoret ne oren 23:30 !! Ju Mirepresim!!!
Tiranë falas
10/01/2015
Lahi
Pershendetje kerkohen punetor/e ne nje kompani ne tiran per me shume kontaktoni ne sekretarine :0698537087 24h nga drejtori i kompanse:Erando BALLA FALEMINDERIT! Lajmerim: ne oren 23:30 fillon marja ne pyetjeve per puntoret ne oren 23:30 !! Ju Mirepresim!!!
Tiranë falas
09/01/2015
Lahi
Pershendetje kerkohen punetor/e ne nje kompani ne tiran per me shume kontaktoni ne sekretarine :0698537087 24h nga drejtori i kompanse:Erando BALLA FALEMINDERIT!
Tiranë falas
24/09/2014
Tiranë falas