Kërko

Kontrolloni me shitësin
Shiten troje në Lagjen BardhoshPrishtinë në Kompleksin Arta

Prona ne shitje, prona private blej, qera.
Postuar 1 vit më parë
1152 shikime

Kontrolloni me shitësin
Shiten troje në Lagjen BardhoshPrishtinë në Kompleksin Arta

Prona ne shitje, prona private blej, qera.
Postuar 1 vit më parë
1152 shikime

Përshkrimi

Shiten troje në Lagjen Bardhosh–Prishtinë
në “Kompleksin Arta “

Shitet trualli në Prishtinë -Bardhosh
Shiten tri troje ne Prishtinë -Bardhosh
Shiten edhe 5 troje nga 4 ari ne Prishtinë -Bardhosh
Trojet në shitje në Prishtinë -Bardhosh
Troje për shitje ne Prishtinë -Bardhosh
Trolli në shitje ne Prishtinë -Bardhosh
Trualli në shitje ne Prishtinë -Bardhosh


Shiten edhe disa troje në Bardhosh – Lagje e Prishtinës në “Kompleksi Arta “. Trojet janë të ndara sipas terrenit me sipërfaqe të ndryshme nga 3.5 deri në 4 ari .Ato qe ishin nga 5 ari janë të shitura. Kompleksi “Arta” gjenet në Bardhosh Lagje e Prishtinës, ku dita ditës është duke u shndërruar në një lagje moderne të Prishtinës me një infrastrukturë dhe plan në stil të shteteve perëndimore. Trojet shtrihen në kilometrin e katërt nga Prishtina në drejtim të Podujevës . Në fund të trojeve është edhe kanalizimi i ri i sistemit të qytetit nga e cila janë të lidhura edhe trojet tona. Çdo kush që e blen një truall ndërtimi aty, njëkohësisht pa pagesë i takon edhe një parcelë e përbashkët e vogël përafërsisht 1.6 ari sipas numrit rendor shihni ne skicën e ndarjes se trojeve qe është planifikuar për një kopsht të përbashkët familjar dhe për fëmijë. Kjo parcele gjendet në fund të trojeve majtas parcela e ngjitur me rrugën e lagjes. Deri me tash janë shitur 9 troje nga fillimi dhe në fund .Trojet kanë kanalizimin e ujerave të zeza me trashësi Fi 250,instalimin e rrymës po ashtu me kabllon e parapare industriale trashësinë Fi 120,dhe instalimin e ujtë secili truall ka në brendësinë e vet. Rruga është lëshuar 6 metra gjerësi është me standarde evropiane. Është e shtruar me zhavorr dhe gur të bardh e përgatitur për asfalt dhe e ngjeshur me mjete të renda.
Por, për shkaqe të përvojave në praktikë gjatë ndërtimit të lagjeve të tilla po pësojnë dëmtime, kështu qe inxhinierët propozuan me mirë te bëhet pas nderimit të lagjes.
-Rruga kryesore është asfaltuar deri të trojet. Autostrada i ndanë vetëm 500 metra nga e cila mund të inkuadrohen shpejt në rrugën për Prishtine, Mitrovicë, Podujeve dhe në Autostradë Prizren Gjilan, Shkup dhe Tiranë.
Realizimin dhe ndarjen e trojeve deri në të drejtën e fletës poseduese për secilin truall e ka bërë Mr.Sci.Sabri Zylfiu,Drejtor(Gjeodet i licencuar-nr.81) Projekti
i “Kompleksit Arta” në ndërtimin praktik rruga, ujë ,rrymë dhe kanalizimet u realizuar nga Inxhi: Fatmir Disha, studiues në Fakultetin Politeknik të Inxhinierisë së Ndërtimeve në Tiranë me Kompaninë “Brajshori” shtrimin e rrugës dhe hapjen kanaleve, pronar Hamdi Brajshori, banues në Prishtinë
Kush do qoftë qe ka fat e blen truallin, ne ia përkthejmë të notari sipas rregullave ligjore që posedon me kontratën e shitblerjes brenda ditës .
Çmimi për ari është 7000 € nga fundi i trojeve, por të fillimit nga 7,500 €.
Iu bashkëngjisim fotot dhe video me dron , qe tu lehtësojmë gjetjen dhe ti
vizitoni trojet edhe pa prezencën tonë sa jam në Gjermani.
Trojet qe janë te shënuara me shenjen e kuqe janë të shitura .
Iu mirëpresim me kënaqësi ofertat e juaja, me respekt nga pronari Asllan Dibrani.
Falminderit në mirekuptim .
Kontaktoni me ne si me poshtë:
Tel: 00383-49578008 gjithë aktual vetëm ne viber dhe Watsaap edhe në kohën sa jam në Gjermani .
Mobil: Tel: 004917640176407 Asllan Dibrani Viber dhe Watsaap
Mobil: 0049 - 1773359622 Meriton Dibrani Viber dhe Watsaap
Po, edhe përmes emailit [email protected] Stuttgart-Gjermani mund të na shkruani. Po edhe në FB Asllan Dibrani komunikojmë.Shtojcë ofertë nga ana jonë për ju kompani e patundeshmerisë, miq dhe persona fizik të nderuar.

Ftojmë kompani e patundeshmerisë ,persona privat dhe miq të nderuar që të bëheni pjesëmarrës i shitjes dhe përfitimeve ndaj këtyre trojeve:
Për shitjen e trojeve nga ana e juaj, tek miqtë tuaj, përfitimi është i sigurt sikur në agjensionet ndërmjetësuese në Gjermani që përfitojnë 4% nga shuma e përgjithshme, prandaj edhe ju keni shansin e mirë të përfitoni në këtë rast. Iu urojme suksese.


Atributet

Lloji: Të gjitha
Transaksioni: Shes

Profili i Meriton Dibrani

Meriton Dibrani
Meriton Dibrani Regjistruar për 1+ vit 1 vit më parë e fundit në linjë
Përshkrimi i shitësit Nuk ka përshkrim të lënë nga shitësi Prishtine, Kosova, KOSOVA

Kontaktoni Meriton Dibrani (shitësi)

  Ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni një llogari të re në mënyrë që të kontaktoni reklamuesin.
  Për t'u mbrojtur nga aktivitetet e ndaluara, ne mund ta kontrollojmë mesazhin tuaj përpara se t'i përcillet marrësit dhe, nëse është e nevojshme, ta bllokojmë atë.

  Komentet

  Ende nuk është shtuar asnjë koment, komento i pari këtë shpallje!

  Detajet e shitësit Detajet

  Meriton Dibrani
  Meriton Dibrani
  1 listime aktive
  Shitës joprofesionist
  Regjistruar për 1+ vit
  1 vit më parë e fundit në linjë
  Kontakt Të gjitha Lajmerimet

  Vendndodhja e listimit

  Bardhosh, 10,000, Bardhosh, Prishtine, Kosova, KOSOVA

  Rri i sigurt!

  Asnjëherë mos paguani një depozitë në një llogari bankare derisa të keni takuar shitësin, të parë të nënshkruar një marrëveshje blerjeje. Asnjë reklamues privat serioz nuk kërkon një paradhënie përpara se të takoheni. Marrja e një emaili me një ID të skanuar nuk do të thotë që ju e keni identifikuar dërguesin. Ju e bëni këtë në vend, kur nënshkruani një marrëveshje blerjeje.
  Shiten troje në Lagjen BardhoshPrishtinë në Kompleksin Arta Shiten troje në Lagjen BardhoshPrishtinë në Kompleksin Arta Shiten troje në Lagjen BardhoshPrishtinë në Kompleksin Arta Shiten troje në Lagjen BardhoshPrishtinë në Kompleksin Arta Shiten troje në Lagjen BardhoshPrishtinë në Kompleksin Arta Shiten troje në Lagjen BardhoshPrishtinë në Kompleksin Arta
  Kontrolloni me shitësin Shiten troje në Lagjen BardhoshPrishtinë në Kompleksin Arta nga Meriton Dibrani