Kërko

Kontrolloni me shitësin
Specialist i Mediave Sociale dhe Online Marketing

Oferta Pune
Postuar 3 muaj më parë
102 shikime
Nuk ka foto

Kontrolloni me shitësin
Specialist i Mediave Sociale dhe Online Marketing

Oferta Pune
Postuar 3 muaj më parë
102 shikime

Përshkrimi

Pozicioni: Specialist i Mediave Sociale dhe Online Marketing

Famiko Group është një kompani me qendër në Shkodër e cila është përgjegjës për planifikimin, menaxhimin, konsulencën strategjike për aktivitete që operojnë në fushën e marketing, të shërbimit taksi, fasoneri, ndërtim dhe ndërmjetësim shitblerje imobiliare.

Famiko Group është në kërkim të një specialisti i cili krijon përmbajtje në rrjetet sociale, mbikëqyr ndërveprimet kompanisë me publikun, analizon të dhënat, monitoron, ekzekuton dhe mat praninë e kompanisë dhe shërbimeve apo produkteve në platformat e mediave sociale.

Detyrat dhe përgjegjësitë e punës:

Hartimi dhe ekzekutimi i strategjisë marketing në rrjetet sociale
Menaxhimi i rrjeteve sociale te kompanise (Facebook,Instagram,Tik Tok, Website)
Monitorimi i përformancës së përmbajtjes të publikuar në rrjetet sociale nëpërmjet treguesve, KPI të ndryshëm
Zhvillimi dhe zgjerimi aktiviteteve të komunitetit internet dhe/ose të influencer
Përpilimi i raporteve që tregojnë rezultatet
Vëzhgon tendencat e mediave sociale dhe informon drejtuesit e kompanisë për ndryshimet e rëndësishme në lidhje me aktivitetet marketing


Profili i kandidatit:

Njohuri dhe aftësi në fushën e marketing
Eksperiencë në menaxhimin e rrjeteve sociale
Preferohet njohuri dhe eksperiencë në Google Analytics
Njohuri të përgjithshme mbi optimizimin e motorëve të kërkimit
Përvojë në identifikimin e audiencës të synuar si dhe kujdes për fushatat marketing për të tërhequr vëmendjen e tyre

Dërgoni CV tuaj në: [email protected]

Profili i Mario Curcija

Mario Curcija
Mario Curcija Regjistruar për 1+ vit 3 javë më parë e fundit në linjë
Përshkrimi i shitësit Nuk ka përshkrim të lënë nga shitësi

Kontaktoni Mario Curcija (shitësi)

  Ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni një llogari të re në mënyrë që të kontaktoni reklamuesin.
  Për t'u mbrojtur nga aktivitetet e ndaluara, ne mund ta kontrollojmë mesazhin tuaj përpara se t'i përcillet marrësit dhe, nëse është e nevojshme, ta bllokojmë atë.

  Artikuj të tjerë nga ky shitës

  Komentet

  Ende nuk është shtuar asnjë koment, komento i pari këtë shpallje!

  Detajet e shitësit Detajet

  Mario Curcija
  Mario Curcija
  3 listime aktive
  Shitës joprofesionist
  Regjistruar për 1+ vit
  3 javë më parë e fundit në linjë
  Kontakt Të gjitha Lajmerimet

  Vendndodhja e listimit

  Bulevardi Skenderbeu, 4000, Shkodër, Shkodër, Shkodër, SHQIPERI

  Rri i sigurt!

  Asnjëherë mos paguani një depozitë në një llogari bankare derisa të keni takuar shitësin, të parë të nënshkruar një marrëveshje blerjeje. Asnjë reklamues privat serioz nuk kërkon një paradhënie përpara se të takoheni. Marrja e një emaili me një ID të skanuar nuk do të thotë që ju e keni identifikuar dërguesin. Ju e bëni këtë në vend, kur nënshkruani një marrëveshje blerjeje.
  Kontrolloni me shitësin Specialist i Mediave Sociale dhe Online Marketing nga Mario Curcija