Kërko

Kontrolloni me shitësin
Punonjese Banaku mercato

Kerkoj Pune
Postuar 1 vit më parë
105 shikime
Nuk ka foto

Kontrolloni me shitësin
Punonjese Banaku mercato

Kerkoj Pune
Postuar 1 vit më parë
105 shikime

Përshkrimi

MERCATO ITALIA pjese e MEGATEK, hipermarketi më i madh i tipit “Do It Yourself” në Shqipëri, , po kërkon të punësojë:

Punonjese Banaku (mercato)

Qëllimi kryesor i këtij pozicioni është ofrimi i shërbimit me efikasitet dhe efiçense ndaj klientëve duke mirëmbajtur hapësirën që ka në përgjegjësi;Puna e përditshme e këtij pozicioni konsiston në sistemimin e produkteve në banak dhe shitjen e tyre në të gjithë hapësirën promocionale që i përket departamentit.


Detyrat

Detyra dhe Përgjegjësi:

Njohja shumë e mirë e produkteve dhe e funksionit të tyre, magazinës së sektorit të tij/saj dhe e gjithë dyqanit në tërësi;
Mbajtja pastër dhe e rregullt e banakëve dhe magazinës;
Kontrolli i produkteve para se të ekspozohen duke u siguruar se etiketat, barkodet, çmimet, etj. janë brenda standardeve të shitjes;
Mbajtja e datave të skadencës të sektorit përkatës;
Prezantimi i produkteve specifike duke i mirëmbajtur testerat;
Marrja pjesë në inventaret e sektorit;
Zotërimi i njohurive të gjëra për stokun aktual të sektorit përkatës;
Mirësjellja dhe komunikimi i duhur me klientët dhe kolegët, etj.Kualifikimet

Kërkesat
a. Edukimi:Të zotërojë diplomë të shkollës së mesme.
b.Eksperiencat e punës: Preferohet te kete eksperiencë të ngjashme pune.
c. Aftesi të tjera:
-Aftësi për te punuar në skuadër;
-Aftësi për të operuar me të gjitha pajisjet për kryerjen e punës;
-Aftësi për t’i siguruar klientit një shërbim efikas në situata të ndryshme pune.
Procedura e Aplikimit:
Per te aplikuar per kete pozicion, ju lutem dorezoni CV:
1. Me E-mail: [email protected]
2. ose kontaktoni 069 40 22 492


MEGATEK S.A
Divizioni i Burimeve Njerezore
Autostrada Tirane-Durres km 7.
Tirana, Albania

Profili i Megatek S.A

Megatek S.A
Megatek S.A Regjistruar për 1+ vit 1 vit më parë e fundit në linjë
Përshkrimi i shitësit Nuk ka përshkrim të lënë nga shitësi

Kontaktoni Megatek S.A (shitësi)

  Ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni një llogari të re në mënyrë që të kontaktoni reklamuesin.
  Për t'u mbrojtur nga aktivitetet e ndaluara, ne mund ta kontrollojmë mesazhin tuaj përpara se t'i përcillet marrësit dhe, nëse është e nevojshme, ta bllokojmë atë.

  Artikuj të tjerë nga ky shitës

  Komentet

  Ende nuk është shtuar asnjë koment, komento i pari këtë shpallje!

  Detajet e shitësit Detajet

  Megatek S.A
  Megatek S.A
  5 listime aktive
  Shitës joprofesionist
  Regjistruar për 1+ vit
  1 vit më parë e fundit në linjë
  Kontakt Të gjitha Lajmerimet

  Vendndodhja e listimit

  Autostrada Tirane-Durres, Km 7, 1000, Tiranë, Tiranë, Tiranë, SHQIPERI
  41.35999, 19.72767

  Rri i sigurt!

  Asnjëherë mos paguani një depozitë në një llogari bankare derisa të keni takuar shitësin, të parë të nënshkruar një marrëveshje blerjeje. Asnjë reklamues privat serioz nuk kërkon një paradhënie përpara se të takoheni. Marrja e një emaili me një ID të skanuar nuk do të thotë që ju e keni identifikuar dërguesin. Ju e bëni këtë në vend, kur nënshkruani një marrëveshje blerjeje.
  Kontrolloni me shitësin Punonjese Banaku mercato nga Megatek S.A