21500.00 Lek
Gjermanisht A1 A2 B1 B2

Te ndryshme
Postuar 1 vit më parë
117 shikime

21500.00 Lek
Gjermanisht A1 A2 B1 B2

Te ndryshme
Postuar 1 vit më parë
117 shikime

Përshkrimi

Përshëndetje lexues të nderuar. Tek ne kurset e gjuhës gjermane në nivelet: A1, A2, B1 dhe B2 janë ngaherë intensive, që brenda pak javësh të arrihet një nivel gjuhësor. Në fund të kursit çdo frekuentues do të jetë në gjendje të japë me sukses provimin gjuhësor për arritjen e certifikatës përkatëse.
Për regjistrim kontaktoni në adresën elektronike:
[email protected]

Deutsch A1
E martë / e enjte / e shtunë / e diel
25 seanca x 3 orë mësimore
Gjithsej: 75 orë mësimore

Deutsch A2
E martë / e enjte / e shtunë / e diel
25 seanca
Gjithsej: 75 orë mësimore

Deutsch B1
E hënë / e mërkurë / e premte / e shtunë
25 seanca
Gjithsej: 75 orë mësimore

Deutsch B2
E hënë / e mërkurë / e premte / e shtunë
25 seanca
Gjithsej: 75 orë mësimore

Sqarim:
- Kurset e ofruara prej nesh zhvillohen vetëm në gjuhën gjermane.
- Tek ne mund të mësojë çdokush gjermanisht, madje në mënyrë të suksesshme, pavarësisht moshës.
- Mosha më e ulët e pjesëmarrësve është 12 vjeç. Për të miturit është i domosdoshëm miratimi prindëror.
- Regjistrimet fillojnë çdoherë direkt pas publikimit të programit.
- Mësimdhënia është e kufizuar nga 7-të deri në 16-të pjesëmarrës.
- Regjistrimet merren vetëm atëhere parasysh, nëse në kurset e dëshiruara ka ende vende të lira.
- Nëse në një nivel ka vetëm 6-të të regjistruar, kursi nuk zhvillohet.

Adresa e zhvillimit të kurseve:
Qendra Kulturore "Saleh Al-Harbi"
pranë Xhamisë së qytetit
9001 Lushnjë

Për saktësi kohore të fillimit të kurseve vizitoni faqen tonë të internetit:
https://gjermanisht.mozello.de

Profili i DaF/DaZ-Dozent

DaF/DaZ-Dozent
DaF/DaZ-Dozent Regjistruar për 1+ vit 1 vit më parë e fundit në linjë
Përshkrimi i shitësit Nuk ka përshkrim të lënë nga shitësi

Kontaktoni DaF/DaZ-Dozent (shitësi)

  Ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni një llogari të re në mënyrë që të kontaktoni reklamuesin.
  Për t'u mbrojtur nga aktivitetet e ndaluara, ne mund ta kontrollojmë mesazhin tuaj përpara se t'i përcillet marrësit dhe, nëse është e nevojshme, ta bllokojmë atë.

  Komentet

  Ende nuk është shtuar asnjë koment, komento i pari këtë shpallje!

  Detajet e shitësit Detajet

  DaF/DaZ-Dozent
  DaF/DaZ-Dozent
  1 listime aktive
  Shitës joprofesionist
  Regjistruar për 1+ vit
  1 vit më parë e fundit në linjë
  Kontakt Të gjitha Lajmerimet

  Vendndodhja e listimit

  Lushnjë, Fier, SHQIPERI
  40.92921, 19.70913

  Rri i sigurt!

  Asnjëherë mos paguani një depozitë në një llogari bankare derisa të keni takuar shitësin, të parë të nënshkruar një marrëveshje blerjeje. Asnjë reklamues privat serioz nuk kërkon një paradhënie përpara se të takoheni. Marrja e një emaili me një ID të skanuar nuk do të thotë që ju e keni identifikuar dërguesin. Ju e bëni këtë në vend, kur nënshkruani një marrëveshje blerjeje.
  Gjermanisht A1 A2 B1 B2
  21500.00 Lek Gjermanisht A1 A2 B1 B2 nga DaF/DaZ-Dozent