Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Ambjent biznesi me qira tek Ish 5 heronjte

2000.00 Euro €
Te ndryshme 26/11/2020 4

Përshkrim

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi me:
Adrese: Send Message
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "