Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Te ndryshme

Të gjitha Individ Kompanitë
25/04/2008
Kompania jone kerkon dike te punoje part-time gjat...
Kompania jone kerkon dike te punoje part-time gjate periudhes dy mojore Maj - Qershor. Punonjesi duket te kete IT beckground dhe te kente njphuri te Anglishtes. Puna e tij/saj do te konsistoje kryesisht ne pergjigje te telefonatave gjate fushates se marketingut qe do te ndermarre kompania jone. Paga...
Tiranë falas
23/04/2008
shes pulari
Pulari me te gjitha mekanizmat komplet, moderne e gatshme per pune ka punuar deri para pak kohesh, ndodhet ne Libofsh te Fierit, me mbi 6000 m2 toke, e shes per aresye se banoj larg dhe nuk jam mire me shendetin per te ndjekur punen. Pularia ka edhe makinerite e veta te ushqimit pra eshte komplet. M...
Fier falas
23/04/2008
Lajmerim per punesim
Kompania jone kerkon dike te punoje part-time gjate periudhes dy mojore Maj - Qershor. Punonjesi duket te kete IT beckground dhe te kente njphuri te Anglishtes. Puna e tij/saj do te konsistoje kryesisht ne pergjigje te telefonatave gjate fushates se marketingut qe do te ndermarre kompania jone. Paga...
Tiranë falas
20/04/2008
AGJENSI IMOBILARE ALBANIA
OFROJME SHITBLERJE +QERA : APARTAMENTESH , VILASH , DYQANESH , GARAZHESH DHE TROJESH, NE TIRANE DHE NE BREGDET
Tiranë falas